Οδηγός τουρ. λεωφορείου: Τι είναι αυτό το χάλι, δεν μπορούμε να στρίψουμε από τα παρκαρισμένα…

22
5167

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Υπάρχει σοβαρό θέμα με την ανεξέλεγκτη στάθμευση στην πόλη της Κω σε διάφορα σημεία με συνέπεια τα τουριστικά λεωφορεία και όχι μόνο να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και να παρακωλύεται η κυκλοφορία.

Χτες και προσψτές συγκεκριμένα δεν μπορούσα να στρίψω στην πιάτσα ροτόντα  (σας έστειλα τις σχετικές φωτογραφίες). Επίσης στην Αρτεμισίας μετά το Ιατρείο δεν μπορείς να στρίψεις αριστερά προς τον παραλιακό από τα παρκαρισμένα.

Στην αρχή της Κοραή μπροστά από την Μητρόπολη γίνεται ο χαμός από τα παρκαρισμένα και δυσκολεύεσαι επίσης να στρίψεις.

Πιο πάνω μετά τη διασταύρωση της Αγροτικής, μπροστά στο ξεν. ΚΩΣΤΕΛ ένα τζιπ με πινακίδες Γερμανίας είναι παρατημένο εκεί από τον Μάρτιο. Μάλιστα εξέχει κατά πολύ από τα υπόλοιπα παρκαρισμένα εκεί μιας και είναι πιο φαρδύ.

Κι άλλα πολλά τέτοια σημεία στην πόλη, παρακαλώ τους υπεύθυνους να το κοιτάξουν.

Ευχαριστώ

Ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Οποτε περνας απο τα σημεια αυτα χτυπα τα αυτοκινητα λιγο!
    Μην τους λυπασαι γιε μου!

    • Ειναι ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ. Ας τους αναλαβει μετα η ΤΡΟΧΑΙΑ. Ετοιμο στο πιατο. Και επαναλαμβανω… στο ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ που παρκαρουν σε θεσεις ΑΜΕΑ στα SOUPER MARKETs & στις ΡΑΜΠΕΣ. … ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΑ σε ολους αυτους τους ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΟΝΟΥΣ. και ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗΛΗ με φωτο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…

      • για ολα αυτα ευθυνετε ο δημαρχος που ψηφισες εσυ και οι υπολοιποι που τον ψηφισανε.Γιατι οταν γραφουν κολητους ,πηγαινουν για σβησιμο οι μηνυσεις.Οταν γραφουν αλους που δεν παρανομουν,και επιδη δεν ειναι κυρυτσικοι,πληρωνουν.Γιαυτο βγαλτε μοκο ολοι οι κοτες που τον ψηφισατε.ΓΚΑΟΥ-ΓΚΕ-ΓΚΕ.

    • Πρεπει οι αρχες να παρουν πινακιδες και προστιμα , οταν θα χρειαστει να περασει ασθενοφορο η πυροσβεστικο και γινει η στραβη γιατι ετσι γουσταρη καποιος ν`αφηνει το αμαξι του τι θα πουν ? τους λες μην παρκαρης εκει κλεινης τον δρομο και σου λεει θα μου κανουν αερα … τι να λεμε τωρα …..

  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Μπάρμπα Σούλη !!!

    μερικές φορές η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο !!

    δεν είναι κακό να κάνεις καμία κουτουλίτσα σε κάθε αυτοκίνητο από αυτά .. το λεωφορείο μην χτυπήσεις ..

    εξάλλου καλυμμένος είσαι ..

  3. Και οι δύο δεν ξέρετε τι λέτε. Απο μαλακίες έχει χορτάσει αυτή η χώρα. Πρόστιμα, κατασχέσεις και όλοι σούζα! Αυτή η ρητορική που πρεσβεύετε δεν βοηθάει σε τίποτα. Αν είναι τότε να πάρετε γκασμάδες και να σπάτε αδιακρίτως ότι δεν σας αρέσει.

  4. Δικιο εχεις, αλλα να ξερεις οτι οι πολιτες εχουν ασχημη εντυπωση για τους οδηγους λεωφοριων επισης.. Ετσι οπως οδηγητε..

  5. Εκτός των άλλων όλοι εμείς οι πολίτες πάμε καθυστερημένα στη δουλειά μας. Αν ο κάθε απίθανος οδηγός παρκάρει όπου βρει και κλείνει τους δρόμους, δεν σέβεται τους υπόλοιπους, τι θα γίνει? Ας κάνανε τον κύκλο της πιάτσας ροτόντα πιο μικρό. Δεν καταλαβαίνουν ότι περνάνε από εκεί τουριστικά λεωφορεία και αστικά λεωφορεία.

  6. mono gia ayta eistai proti poulmatzides odikosas odigos mena palio leoforio ekane prosperaseis mesa sto zipari se mixanaki k aytokinita kai exete k 8rasos k milate gia alous afou k esus eistai skaka…… alla eprepe na eitan h astinomia natou pari to diploma mono etrexe na skolasei…….

  7. Πρόστιμα και στους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων που τρέχουν σαν να μην υπάρχει αύριο και κινδυνεύουμε να μας σκοτώσουν με τις μ…ίες τους

  8. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ.. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ…

  9. Δεν είμαστε για κάτι καλύτερο. Μέχρι εκεί φτάνουμε με την τσοπανιά μας. Μην περιμένουμε ούτε ποιοτικό τουρισμό, ούτε καμμια αξιόλογη αναβάθμηση στο νησί μας. Ούτε τα σκουπίδια δεν ξέρουμε να πετάμε. Τίποτα δεν εχουμε μάθει.

  10. Οπου θέλουν κάνουνε σωστά την δουλειά τους η Ε.Α.περνάνε τα βλέπουν και τίποτα… Ξύλωμα πινακίδες να δουμε θα τα ξανά παρκαρουν.

  11. Ο …… ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (?) ΤΙΣ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ …… ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ (?) ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ 1 ΑΠΟ ΤΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ) ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ , ΒΡΙΖΕΙ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΛΠ (ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΘΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ).
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ …… ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    • …για τον συγκεκριμένο άτομο που γράφεις είναι κάτι παραπάνω από συγγενικό μου πρόσωπο (πιστεύω να κατάλαβες ποιος είμαι). Διάβασα το σχόλιο σου και ναι πράγματι έχεις και εσύ το δίκιο σου, και πολλές φορές νιώθω άσχημα για τη συμπεριφορά του (μιας και είναι ….μου). Όμως κάποιοι (κάποιες φορές) παρκάρουν κάπως ανορθόδοξα και άναρχα μπροστά στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο άτομο (για το οποίο μιλάμε) να μην μπορεί να βρει θέση πάρκινγκ μπροστά στο ίδιο του το μαγαζί ή στο ίδιο του το σπίτι!! Τα έγραψα αυτά γιατί πιστεύω ότι κάποιος δικαιούται να έχει μία θέση πάρκινγκ έξω από το μαγαζί του ή έστω, έξω από το σπίτι του. Έχω μαλώσει (ξαναλέω) πολλές φορές με το συγκεκριμένο πρόσωπο που τυγχάνει να είναι…μου, όμως πολλές φορές με εξοργίζει (για παράδειγμα) όταν κάποιοι παρκάρουν (μη σεβόμενοι το συγκεκριμένο σημείο-χώρο στο οποίο βρίσκετε μαγαζί) και πηγαίνουν για καφέ ή σε κάποιο κοντινό εστιατόριο της γειτονιάς, αγνοώντας ότι υπάρχει και πάρκινγκ δίπλα στο Αρχαίο Ωδείο. Και μη μου πει κανείς ότι το Ωδείο είναι μακριά!!!… δύο λεπτά δρόμος είναι με τα πόδια!!!….


    • Υ.Γ. …για τα δύο αυτοκίνητα που λες ότι κατέχει, ένα έχει, το άλλο ήταν συγγενικού προσώπου.
      Φιλικά πάντα. Ευχαριστώ και εγώ…

  12. Για το αυθαίρετο σταμάτημα των λεωφορείων όπου τους γουστάρει προκειμένου να επιβιβάσουν ή να αποβιβάσουν τουρίστες για κάποια εκδρομή ;;; Η παντελώς αυθαίρετη στάθμευση μπροστά από τα ξενοδοχεία προκειμένου να γίνουν οι αφίξεις – αναχωρήσεις ;;;; Για αυτά τίποτα; Έχω ακινητοποιηθεί για πάνω από 10 λεπτά σε πολλά διαφορετικά σημεία της πόλης και έχω εκ των πραγμάτων εξαναγκαστεί να βγω στα τυφλά στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσω σταματημένο λεωφορείο. Όλα αυτά δεν πρέπει να μας προβληματίζουν;;; Το φίλο οδηγό που προβληματίζεται γιατί δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά τον καταλαβαίνω απόλυτα , αλλά ας καταλάβει και αυτός επιτέλους ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε στην απόλυτη παρανομία τους μόνο και μόνο για να μην περπατήσουν λίγα μέτρα οι ΤΟΥΡΙΣΤΑΡΕΣ που μας φέρνουν τα πρακτορεία τους. Δείξτε εσείς πρώτοι τον σωστό δρόμο και μην γκρινιάζετε συνέχεια όταν κάτι δεν σας βολεύει. Εξ αιτίας σας οι δρόμοι της Κω γίνονται το καλοκαίρι αξεπέραστα εμπόδια για όλους εμάς.

  13. Επίσης και τα λεωφορεία παρκάρουνε όπου θέλουνε. Δρόμος παράλληλος Μακρυγιάννη έχει γίνει πάρκινγκ λεωφορείων. Για να στρίψεις δεν βλέπεις καθόλου. Να τα βλέπουμε και αυτά…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ