ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Σε όσα μέρη έχω ταξιδέψει αυτό με τα βέλη στην πλ. Τιγκακίου με ξεπερνάει… (ΦΩΤΟ)

18
3882

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ  ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΤΟ ΤΙΓΚΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΡΗ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ -ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ-ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ…….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Παραλιγο να σκοτωθουμε με την κυρα μου επειδη ερχομενος απο κιγκ σαιζ δοκιμασα να παω γυρω γυρω και ερχοταν ταξι αντιστροφα αλλα νομιμα μου ειπε γιατι με εβρισε αγρια!

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΗΤΑ;…ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΕΛΗ ;Ο,ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗς ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ……….. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. εχουν σπουδασει στη μασαχουσετη της ρουμανιας. αποκλειεται να εκαμαν λαθος σημανση τα παιδια…..

  4. Υπάρχει 99,9999 πιθανότητα, τον σχεδιασμό, εκτέλεση και έμπνευση φυσικά να είχε ο οδηγός που μετέφερε τις μπογιές στο σημείο.

  5. Μια που το έφερε η κουβέντα, έχετε δει τις απαράδακτα εκτελεσμένα διαβάσεις με μάρμαρο στο κέντρο της πόλης λ.χ έξω απο τον Γερμανό, το Coffee Island, κ.τ.λ… Ποιες οι πιθανότητες να τις περάσεις για διαβάσεις;

  6. Εκεί υπήρχε ένα στρογγυλό αγγούρι κίτρινο στην μέση και όταν κατάλαβαν ότι τα λεωφορεία θα πρέπει να κάνουν το γύρο της Κω για να έρθουν Τιγκάκι το εξαφάνισαν σε μια νύχτα.. οπότε ξέμειναν τα βέλη.. και αφού ξέρουν ότι την μπογιά που χρησιμοποιούν την ξερναει η πίσσα σε ένα μήνα σου λέει γιατί να κάνουμε διπλό κόπο..

  7. Μόλις γίνει το πρώτο σοβαρό ατύχημα, θα τα σβήσουν. Όπως θα τους σβήσουμε και εμείς σε 2χρονακια.κοντα είμαστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ