ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ από Γερμανία: Δείτε διαφήμιση της Κρήτης με την Coca Cola

3
2440

Αγαπητοί φίλοι γειά σας από την Γερμανία

χαίρομαι βέβαια που φέτος οι κρατήσεις από εδώ για την Κω ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και εύχομαι να πάει η σεζόν καλά για όλους τους επαγγελματίες και όχι μόνο για τα μεγάλα κλαμπς.

Με την ευκαιρία ήθελα να θίξω την διαφημιστική καμπάνια της Κρήτης που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τελευταία και έχει να κάνει με την παρουσίαση της σε όλα τα μπουκάλια της Coca Cola κάθε συσκευασίας μικρά και μεγάλα, όχι μόνο στα super markets αλλά και σε καφετέριες, αναψυκτήρια κτλ.

Ας το λάβουν υπόψη οι υπεύθυνοι του τουρισμού σαν μια μορφή έξυπνης διαφήμισης για ανάλογες κινήσεις.

Καλό καλοκαίρι να έχετε.

Φίλος από Γερμανία.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρυσή ευκαιρία αποτελεί για το λιμάνι του Ηρακλείου η επιλογή ως λιμάνι home port, δηλαδή εκκίνησης και τερματισμού κρουαζιερόπλοιων, με την αρχή να γίνεται το ερχόμενο φθινόπωρο από μεγάλο τουριστικό Οργανισμό, ο οποίος θα κάνει το λιμάνι του Ηρακλείου home porting με 3 προσεγγίσεις.

    Η TUI προχωρά σε αυτό το εγχείρημα, το οποίο ανοίγει νέους ορίζοντες στον τομέα της Κρουαζιέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, εξέλιξη που διπλασιάζει τη χρονική παραμονή τουριστών στο Ηράκλειο καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν περισσότερα τουριστικά θέρετρα, να γνωρίσουν τον πολιτισμό και την παράδοση του νησιού ενώ θα έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για βόλτα και αγορές στα τουριστικά καταστήματα
    Συνολικά, 23 κρουαζιερόπλοια προσέγγισαν το λιμάνι του Ηρακλείου τον μήνα Απρίλιο, ενώ από τον ερχόμενο μήνα μέχρι το τέλος του χρόνου οι προσεγγίσεις θα ανέλθουν στις 96.

  2. οι μισοί τουρίστες που καταφτάνουν στο αεροδρόμιο Χανίων, προέρχονται από μη Σκανδιναβικές Χώρες, Αυτή η ανοδική τάση που παρατηρείται από το 2010, οφείλεται κυρίως στη δυναμική παρουσία της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους “Ryanair” που καταλαμβάνει σχεδόν το 30% επί των συνολικών αφίξεων και της οποίας εννέα στους δέκα επιβάτες προέρχονται από μη Σκανδιναβικές χώρες, αλλάζοντας έτσι το μίγμα των τουριστών που επιλέγει το αεροδρόμιο Χανίων ως τελικό προορισμό.
    Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου το 65% αποτελείται από Γερμανούς, Βρετανούς, Γάλλους και Ρώσους, παρατηρούμε ότι υπάρχει επίσης σημαντική αύξηση των συνολικών αφίξεων αλλοδαπών τουριστών κατά 11% το πρώτο εξάμηνο που προτιμούν το αεροδρόμιο Ηρακλείου και κυρίως των Ρώσων τουριστών, οι οποίοι αυξάνουν τις αφίξεις τους κατά πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξεως του 42%, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό, αν αναλογιστούμε τη μεγάλη πτώση που παρουσίασαν τα τελευταία δύο χρόνια στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και τις συνεπακόλουθες απώλειες στην τοπική οικονομία, αφού μεταξύ άλλων οι Ρώσοι τουρίστες είναι και υψηλού εισοδηματικού προφίλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ