ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ακούει κάνεις υπεύθυνος;

12
7821

Όλα τα είχαμε οι Ρομά στα αρχαία μνημεία να επαιτούν μας έλειπαν…

η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από τα αρχαία απέναντι από το Ρωμαϊκό Ωδείο , κομβικό σημείο μιας και τουρίστες βγαίνοντας από το Ωδείο περνούν   απέναντι για να ώστε να θαυμάσουν το ψηφιδωτό της αρπαγής της Ευρώπης αλλά και να οδηγηθούν ξανά προς την πόλη της Κω.

Ακούει κάνεις υπεύθυνος; Αρχαιολογία; Δημοτική αστυνομία; σε μια ήδη τουριστική σεζόν που αιμορραγεί ερχετε αυτό το κερασάκι όπως και πολλά παρόμοια περιστατικά σε όλη την Κω και ισοπεδώνει και τις τελευταίες ελπίδες…

Αναγνώστης

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πωωωωωω ρε αδελφε ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειπαμε τωρα ασχολούμαστε με το μελι και τις απευθειας αναθεσεις.

  2. Έλεος πια παρακολουθώ τόσο καιρό να λέτε για τα διάφορα που έχουν να κάνουν με την Κω. …..
    Ευθύνη έχουμε εμείς οι ίδιοι που το νησί μας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. …..η εικόνα του χάλια ο τουρισμός στο χαλί του. ……….και ας λένε το τρίτο νησί. ……….στην Ελλάδα. ………Αυτό πρέπει να μας προβλημάτιζει ξυπνήστε επιτέλους. ….

  3. Μονο οι γυφτοι στα αρχαια μας φταινε??? Τα χορτα και τα κλαδια που σαπιζουν στοιβαγμενα τοσα χρονια στις μεταλικες εισοδουσ που εφτιαξαν δεν ενοχλουν κανεναν???? Γ… την αρχαιολογικη υπηρεσια της Κω που ειναι μακραν η χειροτερη ,ανικανη επικινδυνη για τον τουρισμο μας!!!!!

  4. δυστυχώς αυτο το νησί έχει αφεθεί στη μοίρα του,εδώ και πολλά χρόνια!λυπάμαι και για τη δημοτική αρχή που καμμια σχέση δεν έχει με την πρώτη τετραετία!

  5. αντι να βγαζεις φωτο τραβα να την διωξεις και αμα σου πει μαμου ριξε και κανενα σουτ αντε με τους βρωμογυφτους

  6. Ποιος θα σ`ακουσει φιλε μου ? ειναι μερες σ`εκεινο το στεκι στ` αρχαια ειναι δυνατον να μην το ειδαν οι υπευθυνοι ? Το ειδαν αλλα δε βαριεσε …….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ