«Ξεκίνησε η μελέτη για τον πεζοκόμβο της 25ης Μαρτίου…» (φωτό)

3
2344

 

 Μια χαρακτηριστική ανάρτηση για την κατάσταση του ‘πεζόδρομου’ της 25ης Μαρτίου από την φίλη Γιούλα Σαρούκου στο facebook που τα λέει όλα…

Ξεκίνησε η μελέτη για τον πεζοκόμβο της 25ης Μαρτίου.

Ομόφωνα απορρίφθηκε η ιδέα της τοποθέτησης φαναριών ώστε η διάμετρος του εγγεγραμμένου κύκλου να χωρά να φιλοξενεί το άγαλμα της αρπαγής της λογικής..

Φωτογραφία της Γιούλα Σαρούκου.
Φωτογραφία της Γιούλα Σαρούκου.
Φωτογραφία της Γιούλα Σαρούκου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανικανοι τρία χρόνια να προστατέψουν τους επιχειρηματιες της 25ης Μαρτίου.Χαδουλης και Βαβλας έκλεισαν τον ποδηλατοδρομο,ήρθε και ο Γερασκλης και τον αποτέλειωσε βάζοντας μεταλλική κολόνα εντός του ποδηλατοδρομο.Ο πάντα απων ταξιδευτής Κυριτσης ανίκανος να ακολουθήσει…. Απλά παρακολουθεί την καταστροφή της πόλης μας.Κρίμα.

    • Καλησπέρα Νίκο ,
      για ποιο κλείσιμο μιλάς;

      γιατί όσες φορές ήμουν Κω .. έβλεπα ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ αμέτρητα , να περνούν αψηφώντας την σωματική σου ακεραιότητα .. και έκαναν φιγούρες ..

      Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας … Να σου πω και σε ποιο σημείο είναι πιο επικίνδυνα ;

      Στην είσοδο του Κινηματογράφου με απέναντι το παγωτατζίδικο πιο πολύ ..

      είτε δεν επιτρέπεται για κανέναν , είτε επιτρέπεται για όλους ΚΑΙ για ΙΧ με δρόμους ήπιας κυκλοφορίας , όπως συμβαίνει στην Αθήνα , πχ σε Ψυχικό, Εκάλη, Χολαργό, κτλπ

  2. κλείσιμο εννοούσα την παρανομη τοποθετηση τραπεζοκαθασματων πανω στον ποδηλατοδρομο,οπως και την παρανομη σταθμευση δίκυκλων εντος ποδηλατοδρομου.και όλα με την ΑΝΟΧΗ και την ΚΑΛΥΨΗ των Χαδουλη-Βαβλά-Γερασκλη-Κυριτση.οι καταστροφεις του τοπου μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ