ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Όχι μόνο δεν είναι «τυφλό» το οικόπεδο με το πάρκινγκ στη Ζιά, αλλά τα έχει 14 (φωτό)

9
2535

Όχι μόνο δεν είναι τυφλό το οικόπεδο με το πάρκινγκ στη Ζια αλλα τα έχει 14 , αφού όπως φαίνεται στο κτηματολογικό σχεδιάγραμμα η Κ.Μ 2391(κόκκινος κύκλος) που παρουσίασε απόψε στη Λαϊκή συνέλευση στη Ζιά ο κ. Στέφανος Χαυλής, ξεπερνάει τα όρια του κεντρικού δρόμου.

3,5 χρόνια δημοτική αρχή, 40 μέρες προθεσμία για προσφυγή κατά της απόφασης ,και ο δήμαρχος απόψε αποφάσισε  να φτιάξει μια επιτροπή με υπεύθυνο τον πρώην πρόεδρο Μ.Γιωργαλλή. Στην Ελλάδα λέμε: όταν δεν θες να γίνει κάτι, φτιάξε μια επιτροπή

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καρφώνεις τον καταγγέλλοντα ΤΡΙΏΡΟΦΕ, όμως μια άδεια δεν φροντίσατε να βγάλετε.

    Λίγο από πάνω ο ένας, λίγο από κάτω ο αλλος και ο δρόμος που περνά στην μέση… Λίγο από το ενοίκιο ψάχνει ο καφετζής…

  2. Αχ μπλεξαμε με πολιτικα ανικανο δημαρχο.Τον ενδιαφερει μονο η εμφανιση του.Και εμεις θελουμε λυση.Αυτος αν του πεις παμε για ψωνια θα τα γραψει ολα κανονικα.

  3. ο κυρριτσας ο ταξι8διαρης στα δυσκολα του απευθυνεται στα πρωην υπολειματα του ΟΡΑΜΑΤΟΣ.δεν ξερει ομως οτι ατοι εκδιω χθηκαν απο το ΟΡΑΜΑ

  4. Διαιρεί τον πληθυσμό, πολλαπλασιάζει τα προβλήματα, αφαιρεί από τον προϋπολογισμό… κουλουβάχατα

  5. Ολα για τα τρενακια.Μετα την αιγιαλος ηρθαν τα τρενακια.Καποια ΙΚΕ θα κανει σύμβαση με τον δημο και απο εδω παν και οι αλλοι.

  6. ΤΙ ΡΕΜΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ? ΤΙ ΑΧΡΗΣΤΙΑ? ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑΚΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ