Βασίλης Γεωργούλης: Γκολ της Κω απέναντι στην Κέρκυρα

7
1881

Γκολ της Κω απέναντι στην Κέρκυρα στην ποσότητα τουριστών θεωρώ ότι μπαίνει κάθε χρόνο καθώς τους τελευταίους μήνες που βρίσκομαι στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων πραγματικά σε συζητήσεις με τους επισκέπτες από όλη την Ευρώπη και με την αναφορά μου στο ότι έρχομαι από την Κω πρώτον όλοι έχουν απαντήσει ότι την γνωρίζουν, 8/10 έχουν έρθει και μάλιστα πριν 2 χρόνια (την δύσκολη χρονιά με το μεταναστευτικο μένοντας ευχαριστημένοι και χωρίς να αναφέρουν κάτι αρνητικό παρά τις επίμονες ερωτήσεις μου) και οι 2/10 απάντησαν ότι θέλουν να έρθουν ξανά η θα έρθουν σίγουρα του χρόνου!

Μιλάμε σίγουρα για πολύ μικρή διαφορά μιας και θεωρητικά λοιπών η Κέρκυρα είναι από τους μεγαλύτερους προορισμούς και από την Κω. Τα θετικά πάντα σύμφωνα με την συζήτηση με τους επισκέπτες της Κω είναι το μέγεθος του νησιού που τους εξασφαλίζει οληγοημερες ευχάριστες διακοπές και κάτι που το έχουμε αλλά δεν το εκτιμαμε το ότι η ΚΩΣ ΕΧΕΙ ΠΌΣΙΜΟ ΝΕΡΌ ΕΝΩ Η ΚΈΡΚΥΡΑ ΟΧΙ κάτι που τους μειώνει το κόστος σε μεγάλο βαθμό.

Το μεγάλο μείον της Κω δυστυχώς είναι το μεγάλο κόστος προσέγγισης λόγω ακριβων εισιτηρίων και πακέτων διακοπών. Οι επισκέπτες λοιπόν μίλησαν.

Εγώ σαν Κωος οφείλω να ερευνω να παρατηρώ και να προσπαθώ να ενημερώνω.

Η Κως είναι στο χέρι μας να γίνει ο καλύτερος προορισμος και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε με όσα εμπόδια και αν μας παρουσιαζονται.

Σας ευχαριστώ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βασιλη εδω ειναι ο εξολοθρευτης της κω ο κυριτσης.διωχνει την ryanair διωχνει τα κρουαζιεροπλοια

    εκλεισε τον εφτ υποστηριζει το inclusive ριχνει φορους μαραζωνει το νησι.

  2. Καλησπερα θαπρεπει ολοι να πρασπαθησουν για κατι καλυτερο ειδικα τωρα που ειναι δυσκολα για ολους καλο απογευμα

  3. Κάποια συγκεκριμένα νούμερα της ειδικής έρευνας-Δημοσκόπησης ?Αριθμός ερωτηθέντων?

    Πόσα λευκά,πόσα άκυρα,καταλληλότητα Δημάρχου? Άφησαν δηλαδή τις μπόμπες και ασχολήθηκαν με τα σταυρόλεξα…Μου θυμίζει τα ΣαββατοΚύριακα στα Κανάλια Εθνικής εμβέλειας,που πάντα οι παρουσιαστές είναι μικρότερα ονόματα και δείχνουν κάθε βδομάδα τα ζευγάρια με τον πίτα-γύρο απ του Μπαϊρακτάρη,να σκουπίζουν τα τζατζίκια με το δεξί,και να απαντάνε στα ρεπορτάζ για την Ελλάδα προτάσσοντας το γύρο στο μικρόφωνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ