Καταγγελία Ζωοφιλικής: Σκοτώνουν τα άλογα όταν… αρρωστήσουν;

9
1789

Καταγγελία, ότι ιδιοκτήτης αλόγου, σε χωριό της Κω , έθαψε ζωντανό με μπουλντόζα, άρρωστο άλογο , πριν ακόμα ξεψυχήσει, δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες η Ζωοφιλική Κω.

Με αφορμή την καταγγελία αυτή -κι επειδή, όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο ζώο ήταν σε άσχημη κατάσταση και υπέφερε, οπότε ο ιδιοκτήτης του θεώρησε ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα το άφηνε άλλο να υποφέρει – η Ζωοφιλική επισημαίνει ότι καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες να συμβουλεύονται κτηνίατρο, ο οποίος  θα κρίνει αν θα πρέπει ή όχι να γίνει ευθανασία στο ζώο. Και να μην προχωρούν από μόνοι τους  σε βάρβαρους τρόπους αφαίρεσης της ζωής των ζώων, όπως πχ τώρα που το έθαψαν ζωντανό (παλαιότερα είχε γίνει αντίστοιχη καταγγελία για πυροβολισμό κλπ).

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …σαφώς τέτοια γεγονότα προκαλούν λύπη και αποτροπιασμό!! Δεν θα πω τίποτα παραπάνω για το θέμα, άλλωστε η καταγγελία τα λέει όλα…!!!…απλά θα σταθώ στο σχολιαστή 1, γράψε κάτι επί του θέματος, το ότι αρκέστηκες μόνο στη λέξη »μπόχαλοι» δείχνει το πόσο κομπλεξικός είσαι!!! Άλλος ένας »τζάμπα μάγκας» του διαδικτύου!!!

  2. Μπράβο βρε Γιάννη με τα κίτρινα νερακίζια, σε χάσαμε βρε παιδάκι μου...

    Μόνο τα άλογα και οι μετανάστες αξίζουν την συμπόνια σου; Πέρασες ποτέ από το γηροκομείο, στην γειτονιά σου δεν έχεις φτωχούς συνταξιούχους που ο ΣφΥΡΙΖΑ τους έκοψε την κανονική, την επικουρική σύνταξη, το ΕΚΑΣ, την αναπηρική, που τους έχασε αυξημένους φόρους και ΕΝΦΙΑ, που βγάζουν στο σφυρί το μοναδικό του σπίτι για να ξεδιπλώσεις τα φιλέσπλαχα αισθήματα σου;;;

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ Κώος πολίτης προς Μπράβο βρε Γιάννη με τα κίτρινα νερακίζια, σε χάσαμε βρε παιδάκι μου...

    …καλά εσύ φιλαράκο είσαι…»Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα»!!! …σου ταιριάζει απόλυτα το απόφθεγμα ενός Γάλλου συγγραφέα που λέει…»Οι πιο ενοχλητικοί ηλίθιοι είναι αυτοί που διαθέτουν πνεύμα». Με την ευκαιρία, μιας και μίλησες για φιλεύσπλαχνα αισθήματα…καλύτερα να συμπονώ τα ζώα παρά τους ανθρώπους. Κατάλαβες ρε μαϊντανέ του διαδικτύου;!!! Υ.Γ. …και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ ότι συμπαθώ και συμπονώ περισσότερο τα ζώα από κάτι τύπους σαν εσένα…!!!

  4. Μάθε «Διάφανε Ιωάννη», συμπαθώ και συμπονώ τα ζώα, απεχθάνομαι όμως τα κοπρόσκυλα, τους τεμπέληδες του αραχτού φραπέ, τους ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ σαν εσ

    Ρε »κλαρινογαμπρέ» που σε έπιασε ο πόνος ΜΟΝΟ για τα ζώα όταν γύρω σου περνά ο πόνος, η φτώχια και η πείνα και εσύ απολαμβάνεις την λιακάδα με έναν φραπέ στο χέρι, όταν παπαρολογώντας γράφεις ότι δεν ανήκεις σε καμία ιδεολογία, σε κανένα κόμμα και σε καμία πολιτική οργάνωση ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ!!! Αλλά όταν μιλά κάποιος με άτομα (σαν εσένα) με IQ ραδικιού, τι άλλο να περιμένει;;;…!!! Υ.Γ. …μάθε ότι τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ δεν υπάρχουν πια, τους έφαγε η μαστούρα, πόθαναν!!!!… Αλλά και μόνο που ασχολήθηκα με σένα, αξία σου έδωσα τεμπέλη…!!!

  5. ΓΙΑΝΝΗΣ Κώος πολίτης προς Μπράβο βρε Γιάννη με τα κίτρινα νερακίζια, σε χάσαμε βρε παιδάκι μου...

    …μπορείς να μου πεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ σταυρόλεξα και εσένα; Απάντηση: αυτά είναι για λύσιμο, ενώ εσύ είσαι για δέσιμο!!!

  6. ΓΙΑΝΝΗΣ Κώος πολίτης προς Μάθε «Διάφανε Ιωάννη», συμπαθώ και συμπονώ τα ζώα,

    …μάθε κι εσύ λοιπόν, ότι εργάζομαι εδώ και πολλά χρόνια (ιδιωτικό τομέα) και όχι σαν εσένα διορισμένο κομματόσκυλο σε κάποια δημόσια υπηρεσία!! Κατάλαβες ρε τρολ;!!! Όταν έγραφα (σε άλλα άρθρα) σχόλια για ανθρωπιά και ανθρώπινο πόνο, εσύ που ήσουν μωρέ »εξυπνάκια»; Τεμπέλης και της φραπεδιάς είσαι εσύ και μάλιστα είσαι και πρόεδρος των φραπεδιάρηδων δημοσιοτεμπελχανάδων…!!! Η πλάκα είναι ότι χρησιμοποιείς τις λέξεις »κλαρινογαμπρέ» και »IQ ραδικιού» που εγώ πρώτος σου έγραψα (σε προηγούμενα σχόλια)!!!Τι έγινε ξέμεινες από λέξεις και χαρακτηρισμούς; Τόσο πολύ δουλειά έχεις (εκεί στο γραφείο σου) και δεν έχεις το χρόνο να σκεφτείς και να γράψεις κάτι δικό σου; Μου αρέσει κιόλας που μου γράφεις… »Αλλά και μόνο που ασχολήθηκα με σένα, αξία σου έδωσα τεμπέλη…» Αφού μου δίνεις αξία, τότε γιατί ασχολείσαι τόσο καιρό μαζί μου; Ψάξε Φιλαράκο αλλού να βγάλεις τα απωθημένα σου!!! Υ.Γ. …όσο για τα Διάφανα Κρίνα που μου γράφεις, δεν πειράζει υπάρχουν και άλλα εξίσου καλά Ελληνικά ροκ συγκροτήματα!!! …εις το επανιδείν δημοσιοτεμπελχανά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ