Προσφυγές στη Δικαιοσύνη Αγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητές του στην Κω (Πανελλαδική δημοσιότητα & ανακρίβειες – Διόρθωση από γονέα)

7
174

Οι γονείς του θύματος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων ετοιμάζουν ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό του ξυλοδαρμού…

Νέα ενημέρωση από γονέα

Γιαννη, επειδη γινεται ενας χαμος με τα καναλια της αθηνας και τα σαιτ της αθηνας….δεν ξερω γιατι αλλα εχουν γραφτει πραγματα που δεν ισχυουν…με πηραν οι γονεις του παιδιου που εφαγε ξυλο και μου ειπαν οτι πρεπει να γραψεις οτι τα καναλια της Αθηνας λενε ανακριβειες….ο ηθικος αυτουργος παει στο δευτερο γυμνασιο…καλεσε τους φιλους του (δυο ατομα απο το πρωτο γυμασιο…) και οι υπολοιποι ηταν απο το δευτερο γυμασιο…πηδησαν τα καγκελα οι μαθητες του ΠΡΩΤΟΥ γυμνασιου χωρις να τους δει κανεις και απειλησαν τον μεγαλο αδερφο..και μετα τον περιμεναν εξω….στην Αθηνα λενε οτι ο μεγαλος αδελφος που εφαγε ξυλο πηγε αυτος στο πρωτο γυμνασιο…Ας μπει η αληθεια σε παρακαλω

Γονέας

Η είδηση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Προσφυγές στη Δικαιοσύνη

Αγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητές του στην Κω

Αγριος ξυλοδαρμός μαθητή από συμμαθητές του στην Κω
(Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Κως
Δεκαπεντάχρονος μαθητής γυμνασίου της Κω έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οκτώ συμμαθητές του. Την ώρα του ξυλοδαρμού άλλοι μαθητές, που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη έξω από το 2ο Γυμνάσιο, όταν το θύμα, μαθητής της Γ’ τάξης, ζήτησε από συμμαθητή του μικρού αδελφού του, 14 ετών, που φοιτά στο 1ο Γυμνάσιο, να σταματήσει να τον παρενοχλεί.

Το γεγονός εξόργισε τον 14χρονο και την επόμενη ημέρα προέτρεψε οκτώ συμμαθητές του να στήσουν καρτέρι στον 15χρονο, έξω από το σχολείο του, όπου του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.

Μετά το περιστατικό, ο 14χρονος ηθικός αυτουργός της επίθεσης τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ οι γονείς των παιδιών που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό κλήθηκαν από τον εισαγγελέα.

Οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τον αποτροπιασμό του για τον ξυλοδαρμό του μαθητή εξέφρασε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ιπποκρατείου Γυμνασίου, καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας εντός της σχολικής κοινότητας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όταν το πρότυπο που περνάει πρώτα από ολους ο πρώτος πολίτης του νησιού είναι η χαζομαγκιά. Όταν δήθεν σοβαροί πολίτες βρίζουν και απειλούν οποιον έχει άλλη άποψη απο αυτούς. Όταν οι φασίστες το παίζουν πατριώτες. Όταν το δημοτικό συμβούλιο είναι καφενείο. Οταν το μόνο που μας κόφτει είναι η τζέπη μας τι περιμένετε δηλαδή; Όταν η εκκλησία δε μιλά για αγάπη και αλληλοβοήθεια. Αυτά τα μαθήματα δίνουμε στα παιδιά μας, τι περιμένετε δηλαδή; το μίσος φέρνει μίσος, η βία φέρνει βία και η αγάπη φέρνει αγάπη. Τι περιμένετε δηλαδή;

  2. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Χ..ΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ..

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!

  3. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…. ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝΤΙΟ…

  4. …εσύ τώρα δηλαδή γιατί μας βλέπεις μόνο για Αυστραλία; Δεν έχει άλλη χώρα πιο κοντά; 🙂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ