ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η εξόδιος ακολουθία του μητροπολίτη Μάνης Χρυσοστόμου με πολλά αφιερώματα (ΒΙΝΤΕΟ)

0
675

Η Μάνη αποχαιρέτισε τον ποιμενάρχη της Μητροπολίτη Χρυσόστομο στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γυθείου, όπου τελέσθηκε η εξόδιος ακολουθία του προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Παρόντες, ο τοποτηρητής της χηρευούσης Μητροπόλεως Μάνης, μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος, μητροπολίτες, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, Τοπικών Συλλόγων, Φορέων και Οργανισμών, Κλήρος και πλήθος κόσμου.

Για τη ζωή και το έργο του μακαριστού μίλησε στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης, ως εκπρόσωπος της Συνόδου και εν συνεχεία τον λόγο έλαβαν ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, ο βουλευτής Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης, ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Ιωάννης Μαραμπέας, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Γυθειατών Αττικής «Η ΚΡΑΝΑΗ» Συμεών Χατζηχαραλάμπους, μαθήτρια των κατηχητικών σχολείων Γυθείου, ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος και εκ μέρους του Κλήρου της τοπικής Εκκλησίας ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτης Συμεών Λαμπρινάκος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ