ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ο Σεβασμιώτατος στον ΙΝ Αγ. Αποστόλων Αντιμάχειας έδωσε τις ευχές του στον νέο Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο & στον π. Δημήτριο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

0
2067

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στους Αγίους Αποστόλους Αντιμάχειας προέστη της Θείας Λειτουργίας σήμερα Κυριακή Θ’ Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ενόψει και της μεγάλης εορτής των Εισοδίων, όπου στην ενορία των Αγ. Αποστόλων πανηγυρίζει η παλιά Παναγιά (το πρόγραμμα εορτασμού ακολουθεί σε άλλη ανάρτηση).

Αύριο Δευτέρα στον εσπερινό των εισοδίων ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον ΙΝ των Εισοδίων στην Κέφαλο και την Τρίτη το πρωί θα προεξάρχει της Θείας Λειτουργίας στον επίσης πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Εισοδίων στο Αμανιού.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίας του στην Αντιμάχεια ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά έδωσε τις ευχές και την ευλογία του στον νέο Ιερατικό Προϊστάμενο του Ι.Ν. των Αγίων Αποστόλων Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Παριάρο (ο οποίος έρχεται από την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Αθηνών) καθώς και στον π. Δημήτριο Μιχαλόπουλο ο οποίος επανήλθε μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του (ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα αναρρώνει), όπως και στον γηραιό πρώην Ιερατικό προϊστάμενο του Ναού π. Αντώνιο Λύχνο.

Παρών ήταν επίσης ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης και πολλοί προκυνητές.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ