ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκίνηση για την αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς των Αδελφών Χατζημιχάλη στον Ασώματο από τον Σεβασμιώτατο και τον π. Σακελλάρη

2
2498

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως και ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ιστορικό Ιερό Ναό του Ασωμάτου στο ορεινό Ασφενδιού.

Παρουσία του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχου Δ. Χούπη, του Προέδρου Ασφενδιού Σ. Μαλιλή, του πρ. Προέδρου Μ. Γιωργαλλή και πολλών προσκυνητών ο Σεβασμιώτατος ανεφέρθηκε στην μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων που ετοιμαζόμαστε να εορτάσουμε και το χαρμόσυνο μήνυμά της.

Τέλος, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ο Σεβασμιώτατος -έπειτα από σχετική εισήγηση του εφημερίου του Ιερού Ναού του Ασωμάτου- επέδωσε τιμής ένεκεν στις αδελφές Μαρία και Ειρήνη Χαταζημιχάλη, μια πολύ όμορφη εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, για την πολυετή, πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στον Ιερό Ναό .

Συγκινημένος ο π. Σακελλάρης μίλησε με θερμά λόγια για τις δύο αδελφές που έχουν προσφέρει τόσα στον Ασώματο και οι οποίες αποτελούν στήριγμά του από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβε ως εφημέριος στην εν λόγω ενορία μέχρι σήμερα, κλείνοντας με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και όλων των παρισταμένων να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν όπως μπορούν!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτο και τα βίντεο τον καλό φίλο Γιάννη Πασχάλη, όπως επίσης την φίλη Ηλιάνα και τον φίλο Γιάννη.

Ακολουθεί αναλυτικό ΒΙΝΤΕΟ

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο για τις Αγιες Μέρες των Χριστουγέννων,υγεία και αισιοδοξια για το Νέο Έτος. Πάντα οτιδήποτε έχει σχέση με τον Ασωματο μας προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.Συγχαρητηρια στην Ρηνουλα και την Μαρία μας και ο Ασωματος να τους χαρίζει υγεία και ευλογία.Συγχαρητηρια και στον Παπά μας για την εξαιρετική πρωτοβουλία που πήρε,χίλια Μπράβο!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ