ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγαλοπρέπεια και επισημότητα η εορτή του Αγίου Αθανασίου στο Πλατάνι| Σήμερα με Ναθαναήλ (ΒΙΝΤΕΟ)

1
1408

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Γ. Κιάρης -Χαρίκλεια Χριστοφή

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα πραγματοποιήθηκε απόψε ο πανηγυρικός εσπερινός στον πανηγυρίζοντα ΙΝ του Αγ. Αθανασίου στο Πλατάνι.

Τον εσπερινό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της ΙΜ π. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από πλήθος Ιερέων του νησιού, με τον χορό ιεροψαλτών πόλεως Κω υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη-καθηγητή Γ. Σακέλλη.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δ. Χούπης, ο Αναπληρωτής επικ. του Οράματος Γ. Φραγκούλης, ο Δημ. σύμβουλος Σ. Πης, ο Αντιπρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Α. Βαβλάς και μεγάλος αριθμός προσκυνητών.

Τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου (επιστρέφει απόψε από Σύμη και θα προεξάρχει της αυριανής Θείας Λειτουργίας) μετέφερε ο π. Χρυσόστομος ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Αθανασίου κλείνοντας με την παραίνεση του Αγ. Ιωάννη του Χρυσοστόμου  «Τιμή Αγίου μίμηση Αγίου».

Ακολούθησε η παράθεση πλούσια νηστίσιμης τράπεζας (καθότι Τετάρτη) από την δραστήρια ενοριακή αδελφότητα και επιτροπή του Αγίου Αθανασίου υπό τον ακάματο π. Αναστάσιο Γιώτη.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Το σημερινό ΒΙΝΤΕΟ από την Θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου είναι από τη Δημοτική τηλεόραση Κω

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ