Ευχετήρια επιστολή/χαιρετισμός του Δρ. Στέφανου Δράκου με αφορμή την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου

0
515

Ευχετήρια επιστολή/χαιρετισμός του Δρ. Στέφανου Δράκου

με αφορμή την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου

«Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα,

Δια μεγάλη μου λύπη, δεν είναι δυνατό να παραστώ το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στην ενθρόνισή σας, ως Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, εξαιτίας ανειλημμένης υποχρέωσής μου που δυστυχώς είναι αδύνατο να ματαιωθεί. Παρά ταύτα σας εκφράσω την ειλικρινή μου χαρά για το άγγελμα της επάξιας εκλογής σας.

Γι’ ακόμη μία φορά σας συγχαίρω για την προαγωγή σας, η οποία αποτελεί την επισφράγιση της πολύχρονης και καρποφόρας διακονίας σας και σας εύχομαι μακρότητα ημερών υπό την άγρυπνο φροντίδα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ επ’ αγαθώ του ευλαβή κλήρου και του φιλόθεου ποιμνίου.

Ο ευσεβής λαός εναποθέτουμε στο εγνωσμένο εκκλησιαστικό σας ήθος και στα πολυποίκιλα χαρίσματά σας, που αποτελούν απόδειξη της αξιοσύνης σας, τις ελπίδες μας για την υπηρέτηση του ιερού σας καθήκοντος, επ’ ωφελεία του χριστεπώνυμου πληρώματος της Μητροπόλεώς μας.

Ευχόμεθα την από Θεού ενίσχυση σας στο σπουδαίο ποιμαντορικό έργο που σας ανέθεσε η Εκκλησία, να είστε θεάρεστος και να τύχετε μακράς Αρχιερατείας.

Άξιος.

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ