Ο Αντιστράτηγος Γ. Σοφιανίδης με τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ & τον Σεβασμιώτατο στον Αγ. Παύλο Κω

7
1294
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

Κυριακή Δ’ Νηστειών ο Σεβ. Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου πόλεως Κω.

Μαζί με τον Αρχιμανδρίτη π.  Αμβρόσσιο και τον ιερέα π. Περικλή τέλεσαν Θεία Αρχιερατική Λειτουργία.

Παρόντες μαζί με το πλήθος ευλαβών προσκυνητών ήταν και ο Αντιστράτηγος ε.α. (πρώην Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ) κ. Γεώργιος Σοφιανίδης (προερχόμενος από Σύμη, όπου παρέστη στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη κ. Χρυσοστόμου) και ο νυν Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Χούπης.

Ακολούθως η Ενοριακή Αδελφότης φιλοξένησαν στην παρακείμενη αίθουσα με ζεστό τσαί και καφέ τον Δεσπότη, τους ιερείς, τους υμνωδούς και τους ευσεβείς προσκυνητές.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ………………………………….

  2. ΠΑΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΘΕΟΣ (ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ,ΜΑΡΑΓΚΟΥΣ, ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ)

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

  3. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ.;ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΣΚΟΥΣ Ο ΙΩΣΗΦ ΗΤΑΝ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ . ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΗΜΟΣΥΝΗ.

  4. Εσείς που γράφετε οτι άκουσε ο θεός τον πατέρα Κωσταντίνο και χειροτονήθηκαν ψαράδες σκουπιδιαρηδες και μαραγκοί και άνεργοι μήπως θα έπρεπε να το εκτιμησετε λίγο;ο θεός έχει τα σχεδια του για τον καθένα μας.αν δεν γινόντουσαν αυτοι ιερείς εσεις θα ειχατε εκκλησία να πατε; μήπως αυτοι οι απλοί άνθρωποι κανουν πιο σωστα και πιο τίμια το λειτούργημα τους απο τον κάθε εναν σπουδασμενο;Προφανώς όμως μιλάτε με το συναίσθημα κι όχι με τη λογική.κρίμα γιατί θα επρεπε να δοξαζετε το θεο που υπαρχουν ακόμη νέοι άνθρωποι που επιθυμούν να γίνονται ιερείς.Ίσως εσείς να μην πηγαίνετε συχνα στην εκκλησία αλλά ρωτηστε ανθρώπους που πηγαίνουν να σας πουν τι γίνεται.όσο για το αν ο συγκεκριμένος έκανε την διάφορα στην εκκλησία αφήστε να περάσει λίγος καιρός και τοτε μιληστε.πολύ φαρμάκι ριξατε …..κρίμα ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ