ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κ. Σκανδαλίδης & Ν. Φίλης στην ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον καθεδρικό ναό Αθηνών

2
818

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Οι πρ. Υπουργοί Κώστας Σκανδαλίδης και Νίκος Φίλης (και οι δύο ιεροψάλτες) στην ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον καθεδρικό ναό Αθηνών

Μετά την αναζωπύρωση της «διαμάχης» για τα Θρησκευτικά

Φωτογραφίες: Ένα λουλούδι από τα χέρια του Ιερώνυμου στον Νίκο Φίλη

Φωτογραφίες: Ένα λουλούδι από τα χέρια του Ιερώνυμου στον Νίκο Φίλη

Ο πρώην υπουργός Παιδείας βρισκόταν στις πρώτες θέσεις στη Μητρόπολη κατά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου – Αντάλλαξε και χειραψία με τον Αρχιεπίσκοπο – Ο Σκανδαλίδης στο ψαλτήρι

Αίσθηση προκάλεσε μία κίνηση στην οποία προέβη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προς τον πρώην υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας του Ακάθιστου Υμνου, στη Μητρόπολη.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, που τις προηγούμενες ημέρες μέσω συνεντεύξεων έφερε πάλι στο προσκήνιο τη διαμάχη του με την Εκκλησία με αφορμή το μάθημα των Θρησκευτικών, βρισκόταν στις πρώτες σειρές.

Ο Αρχιεπίσκοπος μόλις είδε τον Νίκο Φίλη  τον πλησίασε και του προσέφερε ένα από τα λουλούδια που κοσμούσαν την Εικόνα της Παναγίας, ενώ αντάλλαξαν και χειραψία.

Στην ακολουθία του Ακάθιστου βρέθηκαν πολλοί πολιτικοί, όπως ο Μιχάλης Καρχιμάκης και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη, καθώς και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε σε όλη τη διάρκεια της Ακολουθίας στο ψαλτήρι.

 

23Μαρ2018 – Ακολουθία Ακάθιστου Ύμνου

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.