ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ Αγοράκι πέταξε τις πατερίτσες μόλις άγγιξε τον Τίμιο Σταυρό

11
1274

 Αγοράκι πέταξε τις πατερίτσες μόλις άγγιξε τον Τίμιο Σταυρό από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων

Από τον
Νίκο Νικόλιζα

Ρίγη συγκίνησης και δέος προκαλεί το νέο θαύμα με ένα παραπληγικό παιδί που περπάτησε στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν το «σταύρωσαν» με τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.
Το video με το θαυμαστό περιστατικό , έχει ανέβει από πιστό στο youtube και μέσα σε λίγες ώρες έχει χιλιάδες προβολές και έχει συγκεντρώσει πολλά likes, ενώ πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.

Ο ναός στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται ο Τίμιος Σταυρός εδώ και αρκετές ημέρες για προσκύνημα ήταν κατάμεστος το απόγευμα της Δευτέρας και κουνήθηκε συθέμελα από όσα είδαν οι πιστοί να εκτυλίσσονται μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους, αναγκάζοντάς τους όλους να φωνάζουν «θαύμα, θαύμα»!

Ηταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν μια νεαρή γυναίκα, η οποία συνόδευε ένα μικρό αγόρι με πατερίτσες, βρέθηκε μπροστά στον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη που κρατούσε τον Τίμιο Σταυρό. Στο βίντεο που έχει τραβηχτεί από τον γυναικωνίτη το παιδί εμφανίζεται να περπατάει με μεγάλη δυσκολία, έχοντας πάντα ως στήριγμα τις πατερίτσες του, καθώς και τη μητέρα του.

Ο ιερέας, κρατώντας στα χέρια του τον Σταυρό, φαίνεται να σταυρώνει στα πόδια και τα χέρια το παιδί και να συζητάει μαζί του για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια ο πατήρ Δημήτριος ζητάει από τη μητέρα του παιδιού να φιλήσει τον Σταυρό και να φύγει δίπλα από το παιδί της, το οποίο στήριζε ως εκείνη τη στιγμή. Ο ιερωμένος σηκώνεται πάνω και παίρνει τις πατερίτσες από τα χέρια του παιδιού, το οποίο φαίνεται σε κάποια στιγμή στο βίντεο σχεδόν να ακροβατεί για να μην πέσει στο δάπεδο.

Ο κόσμος ξέσπασε σε αναφιλητά

Ξαφνικά ο πατήρ Δημήτριος λέει στο παιδί «Περπάτα τώρα» και το αγόρι αρχίζει με διστακτικά βήματα να περπατάει πολύ αργά μέσα στην εκκλησία, ενώ ο κόσμος ξεσπάει σε αναφιλητά δοξάζοντας τη θεία δύναμη του Σταυρού.

Η μητέρα κλαίει συνεχώς βλέποντας ότι το παιδί της περπατάει κανονικά, χωρίς να χρειάζεται υποστήριγμα, ενώ ο μικρός περνάει μέσα από τους εκατοντάδες πιστούς που έχουν κατακλύσει τον ναό και στο βίντεο φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά του, καθώς και αυτός έχει ξεσπάσει σε γοερό κλάμα.

Θαύματα γίνονται όταν έχεις πίστη στον Χριστό, δείτε το παιδακι πως θα πετάξει τις πατερίτσες και θα περπατήσει κανονικά μέσα σε δάκρυα που κυλούν από τα μάτια του.Δοξάστε τον Χριστό..(Αγία Παρασκευή Λαγκαδά Θεσσαλονίκης κοινοποιήστε να δεί ο κόσμος και να πάρει πνευματική δύναμη )

Geplaatst door Αγαπώ τον Χριστό op Dinsdag 26 juni 2018

Το θαύμα με το κοριτσάκι:

Μπροστά στα μάτια μας γίνανε θαύματα Στην Αγία Παρασκευή

Geplaatst door Κωστας Χαλατσιδης op Dinsdag 26 juni 2018

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει τέτοια πράγματα. Δηλαδή πήγε κάποιος στην εκκλησία και τράβαγε βίντεο την λειτουργία όπως όλοι μας …και ξαφνικά έγινε θαύμα! Τέτοια πρόβατα θέλει η εκκλησία

  2. ΘΑΥΜα!!!! ΘΑΥΜΑ!!!!ΘΑΑΥΜΑ!!!! ΘΑΑΑΑΑΥΜΑ!!!!!! ΘΑΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. …η πίστη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και σέβομαι τη Θρησκευτική πίστη του καθενός (ανεξαρτήτως Θρησκείας), όμως εδώ στα συγκεκριμένα βιντεάκια μιλάμε ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου!!
    Είμαι Χριστιανός (αν και δεν μου αρέσουν οι ‘ταμπέλες’) όμως δεν είμαι και πολύ της Εκκλησίας, θα συμφωνήσω λοιπόν με τον πιο πάνω σχολιαστή που γράφει…’τέτοια πρόβατα θέλει η Εκκλησία’…(όμως εγώ θα βάλω και ερωτηματικό)…τέτοια πρόβατα θέλει η Εκκλησία;
    υ.γ. …Συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιους πιστούς, όμως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και χωρίς φόβο μάλιστα!!

  4. Μετά λύπης βλέπω «απρόσωπες» προσωπικές απόψεις. Συμφωνώ με όλους σας ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι ούτε να γίνονται «πρόβατα» εκκλησίας ή θρησκείας. Φοβάμαι ότι οι άνθρωποι όμως έχουν γίνει «πρόβατα» των σύγχρονων τάσεων είτε λέγεται selfies, Facebook, instagram κλπ, όσον αφορά το διαδίκτυο είτε όσον αφορά τον τρόπο ζωής μας, vegan, swingers club, crossfit και όλα τα «μοντέρνα» μανιτάρια που μας ταΐζει η σύγχρονη εποχή! Για να μην παρεξηγηθώ, δυστυχώς είμαι και γω «θύμα» αυτών των τάσεων απλά αναρωτιέμαι γιατί όταν κάποιος πιστεύει κάπου είναι πρόβατο; Δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν άνθρωποι κολλημένοι σε θέματα θρησκείας χωρίς κρίση και ελεύθερη βούληση. Θέλει χρόνο η συζήτηση αυτή και φυσικά σεβαστές οι απόψεις! Κόντρα στο ρεύμα θα γράφω επώνυμα! Αν είστε «πρόβατα» συνεχίστε….

  5. Εμένα η άποψή μου είναι ότι δεν είναι πρόβατο κάποιος να πιστεύει κάπου ή να ακολουθεί μια Θρησκεία…γι’ αυτό άλλωστε και έβαλα ερωτηματικό στο ‘πρόβατα’ γράφοντας…’τέτοια πρόβατα θέλει η Εκκλησία;’ Το σχόλιο το δικό μου γενικά (αφού αναφέρεσαι προφανώς και σε μένα) δεν έχει να κάνει με την Πίστη ή με τη Θρησκεία, αλλά περισσότερο έχει να κάνει με την εκμετάλλευση του Θρησκευτικού συναισθήματος των πιστών και με το ότι πολλοί Παπάδες έχουν μετατρέψει την Εκκλησία σε ‘μπίζνα’!!!

  6. Τέτοιου είδους βιντεάκια με ‘θαύματα’ κυκλοφορούν πολλά στο ίντερνετ, γι’ αυτό και έγραψα (στο αρχικό μου σχόλιο)…ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου. Σαφώς Θαύματα κατά καιρούς έχουν γίνει, όμως επειδή ζούμε σε πονηρές εποχές, πιστεύω (όπως προανέφερα παραπάνω) ότι υπάρχει εκμετάλλευση του Θρησκευτικού συναισθήματος των πιστών και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό!! Όσο αφορά το «απρόσωπες» προσωπικές απόψεις που έγραψες, το δέχομαι…όμως για μένα λίγη σημασία έχει να γράψει κάποιος το ονοματεπώνυμό του, γιατί και να γράψει (κάποιος ονοματεπώνυμο) μπορεί κάλλιστα να μην είναι αληθινό!!
    Σεβαστή και η δικιά σου άποψη Γεωργίου Τρύφων…

    • Δέχομαι την απάντησή σου, και χαίρομαι που απάντησες χωρίς καυστικά και άσχημα σχόλια, πράγμα σπάνιο σε απαντήσεις στα ΜΜΕ ιδίως εδώ στην Κω. Όσον αφορά το όνομα και το επίθετο είναι αληθινά δεν χρησιμοποιώ ψευδώνυμο. Καλή συνέχεια!

      • …δεν υπήρχε λόγος να απαντήσω άσχημα, το σχόλιο σου ήταν αληθινό και είπες καθαρά την άποψή σου, χωρίς να θίξεις κανένα.
        Έχεις δίκιο για τα καυστικά και τα άσχημα σχόλια που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (θα έλεγα εγώ)…αλλά η άποψή μου είναι ότι δεν είναι ιδίως μόνο εδώ στη Κω, αλλά σε όλα τα μέρη της Ελλάδος!! Γενικά (εμείς) οι Νεοέλληνες είμαστε άστα να πάνε…!! Ναι, πιστεύω ότι χρησιμοποιείς το ονοματεπώνυμό σου…Καλή συνέχεια και σε σένα, και με την ευκαιρία το όνομά μου είναι Γιάννης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ