ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πλήθος προσκυνητών & αμέτρητες φανουρόπιτες στον πολύ ιδιαίτερο εσπερινό του Αγίου Φανουρίου στις Δικαστικές Φυλακές Κω

1
2756
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Χαρίκλεια Χριστοφή
Ο πολύ ιδιαίτερος εσπερινός του Αγίου Φανουρίου στο κατάστημα κράτησης των Δικαστικών Φυλακών Κω
Γράφει η Ξανθίππη Αγρέλλη
Χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αγκύρας κ.κ. Ιερεμία με την συμμετοχή των εφημερίων του Αγίου Νικολάου Κω έγινε απόψε ο πανηγυρικός εσπερινός στο ιερό παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο Σωφρονιστικό κατάστημα των φυλακών Κω για την γιορτή του Αγίου Φανουρίου.
Πλήθος ευλαβών προσκυνητών κατέκλυσαν τους χώρους των Φυλακών γύρω από το ιερό παρεκκλήσιο, παρόντων του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, της Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, του Δημ. συμβούλου Δ. Πη, των στρατιωτικών και λοιπών πολιτικών αρχών.
Αξιοσημείωτα τα ποικίλα και πολυάριθμα έργα τέχνης που έφτιαξαν οι τρόφιμοι του καταστήματος κράτησης, οι οποίοι επίσης έχουν διαμορφώσει έναν υπέροχο κήπο με λαχανικά και λουλούδια.
Στο τέλος του εσπερινού μοιράσθηκαν στους πολυάριθμους προσκυνητές κομμάτια από τις αμέτρητες φανουρόπιττες που με ευλάβεια έφτιαξαν κι έφεραν για ευλογία και συγχώριο οι πιστές στον νεοφανή Άγιο Φανούριο.
Την επομένη την κυριώνυμον ημέρα στη Θεία Αρχιερατική Λειτουργία προεξάρχει ο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ναθαναήλ με προσέλευση επίσης πλήθους πιστών.
Ξανθίππη Αγρέλλη

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Στον εσπερινό και η υποψήφια «Δήμαρχος» του ΟυΡΑΜΑτος με μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΦΑΝΟΥΡΌΠΙΤΑ, ελπίζει σε καρέκλα με μισθό και ΒΙΜΕΛ...

    Όσες πίτες και να κάνεις Λαίδη Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ στα αζήτητα θα μείνεις με την νέα παράταξη του Κωστούκου που έρχεται. Εσένα σε χρησιμοποιούν για Λαγούδα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ