ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με ανάμεικτα συναισθήματα ο Εσπερινός του Πολιούχου Κω Αγ. Νικολάου στο Ι. Περεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού

2
1257
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με ανάμεικτα συναισθήματα τελέστηκε και φέτος ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του Πολιούχου της Κω Αγίου Νικολάου στο παρακείμενο Ιερό παρεκκλήσιο του Τιμίου Σταυρού μιας και ο Ιερός Ναός του Αγίου παραμένει πληγωμένος από τον σεισμό.

Στον εσπερινό χοροστάτησε για πρώτη φορά συγκινημένος ο Σεβ. Μητροπολίτης Αγκύρας κ. Ιερεμίας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά στην ομιλία του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου για την παραχώρηση μιας και ο ίδιος χοροστάτησε στον εσπερινό του Αγίου Νικολάου στο Πυλί και αναφέρθηκε στον αντίστοιχο εορτασμό του Αγίου Νικολάου στην Ελβετία όπου βρισκόταν μέχρι πρότινος.

Ο Γενικός Αρχιερατικός π. Ιωάννης μετέφερε τον τηλεφωνικό χαιρετισμό του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση ο οποίος απουσιάζει λόγω του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, ενώ παρόντες ήταν ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ι. Χονδρογιάννης, ο Λιμενάρχης Κω Π. Χαμετής, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ Καρδαράς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δ. Καπανδρίτης κ.α.

Αύριο το πρωί αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία όπου θα προεξάρχουν από κοινού οι δύο Αρχιερείς (γύρω στις 10:30) θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου στην παραλιακή οδό και στο κέντρο της πόλης.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ … ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!!! ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ??

  2. Ο //////////ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΙΣΩΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ