Η Ιερά Γυναικεία Μονή Αγίου Νεκταρίου Κω» (1968-2018) Εκδήλωση στο ξεν. Κως Παρασκευή 5μμ

3
1235
ΙΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΩ
                       Ανακοίνωση
Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Γυναικείας Μονής Αγίου Νεκταρίου Κω και για την αποπεράτωση των εργασιών εξωραϊσμού του αύλειου χώρου της Μονής, σας καλούμε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου KOS (Πλατεία 7ης Μαρτίου) και ώρα 17:00, όπου θα προσφερθεί καφες-τσάι και θα ακολουθήσει μικρή λαχειοφόρος, τα συνολικά έσοδα της οποίας θα προσφερθούν για τον παραπάνω αναφερθέντα σκοπό.
Παράλληλα, θα γίνει μια σύντομη και λιτή παρουσίαση του βιβλίου «Η Ιερά Γυναικεία Μονή Αγίου Νεκταρίου Κω» (1968-2018) του διδασκάλου-ειδικού Εκπ/κού Αντωνίου Γ. Κρητικού από τον κ. Θεόφιλο Μουζουράκη συνταξιούχο Θεολόγο Καθηγητή.
Ευελπιστώντας στη θετική σας ανταπόκριση
Για την Ιερά Μονή
η Γερόντισσα + Μαριάμ Μοναχή
Για την εθελοντική ομάδα εργασίας (Φίλοι Ι.Μ Αγίου Νεκταρίου Κω)
Σταμάτης Μάμμης & ο συγγράψας το πόνημα Αντώνης Γ. Κρητικός
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πενήντα χρόνια ευλογίας και προστασίας για το νησί μας και τους κατοίκου του οι προσευχόμενες Αδελφές νυχθημερόν! Απάνεμο λιμάνι και σωτηριώδης λιμήν για πολλούς συνδημότες μας η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου! Η μοναδική Μονή επανδρωμένη στο νησί. Στην Κάλυμνο, στην Πάτμο υπάρχουν πολύ περισσότερες της μισς….! Εδώ δυστυχώς μόνο μια!

  2. Παρά τα πολλά αστέρια των πεντάστερων υπερπολυτελών μας ξενοδοχείων μόλις ένα Μοναστήρι υπάρχει στο νησί μας συγκριτικά με την Κάλυμνο π.χ. που σφύζει από πνευματικές οάσεις,όπου οι κατατρεγμένοι της ζωής, οι πονεμένοι, οι απελπισμένοι από τον καθημερινό γολγοθά των προβλημάτων και των δυσκολιών επιζητούν να ακούσουν ένα λόγο παρηγορίας να βρουν μια νησίδα πνευματικής ηρεμίας και θεϊκής ευλογίας.

  3. Ο μικρός Παράδεισος της Κω!!!!!Την ευλογία του Αγίου Νεκταρίου και τις ευχές της Αδελφότητος της Γερόντισσας Μαριάμ μοναχής!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ