ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Το Πυροβολικό γιόρτασε την Προστάτιδά του Αγ. Βαρβάρα με επισημότητα στη Μεσαριά

5
2880
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φωτο-ρεπορτάζ: Ξανθίππη Αγρέλλη

Με τη δέουσα λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε η δοξολογία  σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας προστάτιδος του Πυροβολικού στο στρατόπεδο Ανγου Θ. Τσακαλώτου στη Μεσαριά, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Σ. Σεργεντάνης, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Σοφολογιότατος Ιμάμης Κω κ. Δαμάδογλου, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου Ν. Μυλωνάς, ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής εκ μέρους του Δημάρχου (ο οποίος απουσιάζει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ), ο πολιτευτής της ΝΔ Γ. Κρητικός, οι Δημ. Σύμβουλοι: Σεβ. Μαραγκός, Β. Παντελίκιζη, Σ. Πης, Γιάννης Καλλούδης, ο τοπ. σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, Διοικητές μονάδων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, Αξιωματικοί, εκπρόσωποι των εφέδρων και αποστράτων και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Αμέσως μετά την επίσημη Δοξολογία αναγνώσθηκε η ημερήσια διαταγή από τον Συνταγματάρχη Διοικητή του Πυροβολικού κ. Αναστάσιο Πλέντζα  και έγινε η  παρουσίαση εντυπωσιακών οπλικών συστημάτων.

Τέλος, ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στην αίθουσα της μονάδος και προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους λουκουμάδες και κονιάκ, σύμφωνα με το έθιμο.

dscf5835ag-varvara-pirovoliko

ag-varvara-pirovoliko-kos014

dscf5807ag-varvara-pirovoliko

dscf5818ag-varvara-pirovoliko

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλά σε ολο τον κοσμο και βοήθεια μας η Αγία Βαρβάρα.Ιδιαιτέρως πολλές ευχές σε όλες τις Βαρβαρες.Πολύ όμορφο φωτορεπορταζ Ξανθιππη μου.Η Αγία Βαρβάρα να προστατεύει εσένα και την οικογένεια σου.

  2. ΚΡΗΤΙΚΕ «Οίηση είναι η υπερβολική αυτοεκτίμηση. Όταν δεν είσαι τίποτα και θρονιάζεσαι στην θέση των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ»…

    Καμαρώνεις γιατί σε κατέβασαν κάποτε υποψήφιο της ΝΔ και πιστεύεις ότι έγινες κάτι για να κορδώνεσαι στην πρώτη σειρά όταν απουσιάζουν οι εκλεγμένοι και να φουσκώνεις σαν κόκορας ,….Υποψήφιοι της ΝΔ από το μανάβικο -όπως στις τελευταίες εκλογές-…..μια κανένας άλλος γνωστικός δεν δεχόταν …

  3. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΑΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ,ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ