ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πανηγυρικός και με πολύ κόσμο ο Εορτασμός & η Παρέλαση στην Ευαγγελίστρια στο Ασφενδιού

5
2260

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρουσία σύσσωμων των τοπικών αρχών: του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, του Δημάρχου Γ. Κυρίτση, του Προέδρου του Δημ. συμβουλίου Α. Κρητικού, του Αντιδημάρχου Μ. Χατζηκαλύμνιου και στελεχών της Δημοτικής Αρχής, της επικ. του Οράματος + Ι. Ρούφα και στελεχών της παράταξης, του Επικ. της Ισχυρής Κω και στελεχών της παράταξης, του Προέδρου της Κοινότητας Ασφενδιού Σ. Μαλιλή, του εκπροσώπου της Κοινότητας Πυλίου Γ. Κυπραίου, του Διοικητή του Πυροβολικού εκ μέρους της 80 ΑΔΤΕ, περιφερειακών, δημοτικών, τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και πολλών προσκυνητών, πραγματοποιήθηκε το πρωί ο εορτασμός της ημέρας του Ευαγγελισμού και της εθνικής επετείου της επανάστασης του 1821, στον ΙΝ Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία.

Κατά τη διάρκεια του Όρθρου ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αναγνώστες τους άξιους αδελφούς Γιάννη και Δημήτρη Χαραπά οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ).

Ακολούθησε η Δοξολογία για την 25η Μαρτίου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η καθηγήτρια από το Λύκειο Ζηπαρίου κ. Τριανταφυλλούδη.

Αμέσως μετά τελέστηκε τρισάγιο στο μνημείο των Ηρώων από τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς της περιοχής.

Στεφάνι στο μνημείο των ηρώων κατέθεσαν ο Δήμαρχος Κω, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Ασφενδιού και Πυλίου, οι εκπρόσωποι της 80 ΑΔΤΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης, εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας και πολιτιστικών-αθλητικών συλλόγων & φορέων (Βίντεο – ιδιαίτερη στιγμή η απαγγελία των μαθητών των Νηπιαγωγείων που καταχειροκροτήθηκαν).

Τέλος, οι εκδηλώσεις έκλεισαν με δυναμική μαθητική παρέλαση και παραδοσιακούς χορούς στο θεατράκι, στο παλαιό δημοτικό σχολείο.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μουζουράκης, Μαλιλής, Α. Κρητικός, Β. Πη, Χατζηκαλύμνιος ούτε ένα χαμόγελο. Αντίθετα με τον αρχηγό τους που έπαιρνε το «κατάλληλο» ύφος μόλις αντίκρυζε κάμερα!

  2. Πρωτη φορα ειδαμε την Παναγια μας με τοσο κοσμο και τοτοια λαμπροτητα.Χρονια πολλα σε ολους και βοηθεια μας η Παναγια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ