ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με ιερό σκοπό η Μουσικοχορευτική εκδήλωση απόψε στο θεατράκι Ευαγγελίστριας | Ευχές πολλές στον Μανώλη Πόγια για την περιπέτεια με την υγεία του!

1
4130

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών του θόλου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ασφενδιού διοργάνωσε απόψε η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ναού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Ασφενιού ο Θεόκριτος.

Στην εκδήλωση η οποία ξεκίνησε με χαιρετισμό καλωσόρισμα από τον Ιερατικό Προϊστάμενο του ΙΝ, τον πολύ δραστήριο π. Ευτύχιο Παπαγεωργίου (μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ο οποίος απουσιάζει στο Φανάρι) και την Πρόεδρο του Θεόκριτου Γιάννα Γραβάνη.

Ο π. Ευτύχιος παρουσιάζοντας τους συντελεστές της βραδιάς ανακοίνωσε την έκτακτη απουσία του Μανώλη Πόγια ο οποίος ευρισκόμενος σε εκδήλωση – αφιέρωμα στην αείμνηστη Άννα Καραμπεσίνη, στη Ρόδο είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του στέλνοντάς του τις ευχές του.

Μάλιστα ο Μανώλης Πόγιας έστειλε το χαιρετισμό του με μια μαντινάδα ενώ αντίστοιχα με μαντινάδα του απάντησαν και οι συνάδελφοι του μουσική μέσω του Σάββα κεφαλιανού.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης είχε αναλάβει το συγκρότημα «Δίκαιος» με τον Μανώλη Κεφαλιανό στο βιολί. Τον Σάββα Κεφαλιανό σε λαούτο-τραγοιύδι, τον Θεοδόση Παπαϊωάννου στο λαούτο, τον Ζαχαρία Κασίου στο λαούτο και τον Χρήστο Κασιώτη στο τουμπερλέκι.

Τα χορευτικά που έλαβαν μέρος ήταν το χορευτικό του ΘΕΟΚΡΙΤΟΥ, το χορευτικό του συλλόγου ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ και το χορευτικό του συλλόγου ΑΡΙΩΝ.

Παράλληλα (εκτός από το φαγητό και ποσό με συμβολικό τίμημα) υπήρχαν και διάφορα άλλα εκθεσιακά και χρηστικά αντικείμενα για την ενίσχυση του στόχου της εκδήλωσης.

Και φυσικά έπεται συνέχεια…

 

Βίντεο από Δημοτική τηλεόραση

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ