ΒΙΝΤΕΟ Η συγκινητική εκδήλωση στον Ασώματο προς τιμήν των Ιεροψαλτών Γ. Βαρβούνη & Δ. Τριπολίτη

2
2183

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ΙΝ του Ασωμάτου στο Ασφενδιού την Κυριακή Προ των Χριστουγέννων με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, προς τιμήν των παλαίμαχων Ιεροψαλτών Γεωργίου Βαρβούνη και Δημητρίου Τριπολίτη.

Η Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου και ο Ιερός Ναός του Ασωμάτου Ασφενδιού τίμησαν τους δύο Ιεροψάλτες για την πολυετή προσφορά τους τόσο στον Ασώματο όσο και στα υπόλοια αναλόγια απομακρυσμένων ναών στα χωριά μας.

το βίντεο είναι από την δημοτική τηλεόραση Κω (dhras.gr)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είχα την ιδιαίτερη χαρά να παρεβρεθω στον Ασωματο μας την περασμενη Κυριακή στην υπεροχη εκδήλωση που έγινε για τους δύο αξιόλογους Ιεροψαλτες και ανθρώπους.Συγχαρητηρια στον κ.Βαρβουνη και στον κ.Τριπολιτη για την μεγάλη προσφορά τους στον Ασωματο και στις υπόλοιπες Εκκλησίες του Ασφενδιου.Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο καρδιάς και ο Ασωματος να τους χαρίζει υγεία και ευλογία.Πολλά Συγχαρητηρια και στον Παπά μας για την εξαιρετική πρωτοβουλία της τόσο ομορφης και συγκινητικης εκδήλωσης.

  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ Κ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ