ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Στυλιανού στο Γιαπυλί

0
1098

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΌ και ΒΊΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε το πρωί η Θεία Λειτουργία στο, ιδιαίτερα ευπρεπισμένο, πανηγυρίζοντα ιερό εξωκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος στο Γιαπυλί από τον νέο Αρχιμανδρίτη και Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιωακείμ (ήρθε πρόσφατα από την Κατερίνη και ανέλαβε Ιερατκός Προϊστάμενος στον ΙΝ Αγ. Παρασκευής) και τον εφημέριο της ενορίας Αγ. Πάντων Κω π. Αναστάσιο.

Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ευλογήθηκε κόλλυβο εις μνήμην των κτητόρων του Ιερού Ναού από τις οικογένειες Κώστογλου και Κουλλιά τους οποίους ανέφερε ο π. Αναστάσιος στην ευχαριστήρια ομιλία του προς τον π. Ιωακείμ, τους Ιεροψάλτες Ν. Ματσούκα και Π. Βασιλείου, και τις οικογένειες των κτητόρων, μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου ο οποίος αναχώρησε σήμερα για το Φανάρι ως συνοδικός. Ευχαρίστησε επίσης την κ. Αντωνία για το προσκυνητάρι που έκτισε στη μνήμη του πατέρα της Γεωργίου.

Ο π. Αναστάσιος ευχήθηκε τέλος χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και ιδιαιτέρως στον ανιψιό του π. Ιωακείμ, Στυλιανό, με τον Άγιο να είναι στο πλευρό του σε μια επέμβαση που πρόκειται να κάνει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ