ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα η Δοξολογία & η κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου, στην Κω

0
2076

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγαλοπρέπεια και επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ και του ιερού κλήρου της πόλης, η πανηγυρική δοξολογία για την ιστορική επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα.

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών Ευάγγελου Καπετάνιου Ευάγγελου, της Αναπληρώτριας Γραμματέως Οργανωτικού των Περιφ. Οργανώσεων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου της ΝΔ, Κωνσταντίνας Αδαμοπούλου, του Βουλευτή Η. Καματερού, του ΓΓ της Κεντρικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ Στέφανου Ξεκαλάκη,  του Υποψήφιου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάιου Καλοπήτα, του Υποψήφιου Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Αντώνη Γκιντιζέ,  του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, του Δημάρχου Γ. Κυρίτση, της επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, του επικ. της Δίεσης Γ. Ζερβού, του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ κλπ Διοικητών των ενόπλων δυνάμεων, του Λιμενικού & της Πυροσβεστικής, αντιπροσωπείας του Συνδέσμου εθελοντών παλαιών πολεμιστών και απογόνων και εκπρόσωπων συλλόγων και φορέων,

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής του Γυμνασίου Ζηπαρίου Ιωάννης Τοπαλίδης με αναφορές στην επέτειο του 1821, τον Ευαγγελισμό και σε εθνομάρτυρες Ιεράρχες φτάνοντας στο σήμερα και τα μηνύματα που πρέπει να κρατήσουμε (βίντεο).

Ακολούθησε τρισάγιο στο βωμό της πατρίδας και κατάθεση στεφάνων αρχικά από τον ΓΓ του ΥπΕΣ Ε. Καπετάνιο, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερό, την Κ. Αδαμοπούλου εκ μέρους της ΝΔ,τον Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξεκαλάκη, τον υποψήφιο Βουλευτή των ΑΝΕΛ Α. Γκιντιζέ, τον Έπαρχο Γ. Χαλκιδιό, τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση, τον Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Δ. Χούπη  τον Αστυνομικό Διευθυντή Δ. Καπανδρίτη, τον Λιμενάρχη Κ. Γιαλελή, τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Γ. Μαυρίδη, τον Μ. Καζαμία εκ μέρους του Συνδέσμου  παλαιών πολεμιστών, τον στρατηγό ε.α. Γ. Ανδρουλάκη εκ μέρους του συνδέσμου των αποστράτων και τον Μ. Χατζημάρκο εκ μέρους των εφέδρων (φωτό-βίντεο).

Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον εθνικό ύμνο (βίντεο).


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ