ΔΕΙΤΕ Πρόγραμμα Εορτής του Αγίου Σάββα, του εν Καλύμνω

1
4400

Πρόγραμμα Εορτής του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα, του εν Καλύμνω Ασκήσαντος.

 Την εορτήν θα λαμπρύνουν με την παρουσίαν των:οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίται Ρόδου κ.κ.Κύριλλος, και Κώου-Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ, και ο Θεοφ.Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος.

Την Ε΄ Κυριακήν των Νηστειών, 2 Απριλίου 2017, εορτάζει η τοπική Εκκλησία μας την μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Σάββα, του εν Καλύμνω Ασκήσαντος.

Το Εσπέρας του Σαββάτου 1η Απριλίου και ώρα 7:00΄ μ.μ. θα τελεσθεί εις την  Ιεράν Μονήν των Αγίων Πάντων, όπου φυλάσσεται το χαριτόβρυτον Σκήνος του Αγίου μας, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος Αρχιερέως, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείον Λόγον, παρουσία του Ιερού Κλήρου της Νήσου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού και περί ώρα 10:00΄ μ.μ., θα τελεσθεί Ιερά  Αγρυπνία (Μικρόν Απόδειπνον, οι Χαιρετισμοί του Αγίου, Μεσονυκτικόν, Όρθρος, και Νυκτερινή Θεία Λειτουργία), όπου θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, ώρα 10:00΄ μ.μ. με 2:00΄ πρωινή.

Το πρωΐ της Κυριακής 2 Απριλίου, θα τελεσθεί Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και η Λιτάνευσις της Αγίας Εικόνος του Αγίου, εντός της Ιεράς Μονής και πρό της Ιεράς Λάρνακος, ένθα  αναπαύεται το χαριτόβρυτον Λείψανον του Οσίου και θα  τελεσθεί δέησις υπέρ υγείας και Θείου φωτισμού πάντων των όπου γής και εν θαλάσση πλεόντων Καλυμνίων. Τον Θείον Λόγον θα κηρύξει ο προεξάρχων Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ.Κύριλλος.

Το Εσπέρας της Κυριακής και περί ώραν 6.30 μ.μ., θα τελεσθεί ο Κατανυκτικός  Εσπερινός και θα κηρύξει τον Θείον Λόγον ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.κ. Στέφανος.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓ.ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ 1-2/4/ 2017 !!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΕΝ ΚΑΛΥΜΝΩ 1 κ΄2 Απριλίου 2017
Ο Ραδ.Σταθμός μας Αλήθεια FM θά αναμεταδώσει απευθείας μέσω του ΡΣ της Πειραικής Εκκλησίας τόν Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό τό Σάββατο 1-4-2017 στίς 7μμ καί τήν Κυριακή πρωί τήν πολυΑρχιερατική Θ.Λειτουργία  της Εορτής. Η Ι.Αγρυπνία τό βράδυ του Σαββάτου στίς 10μμ θα μεταδοθεί μόνο από τόν ΡΣ μας Αλήθεια FM. Τηλεοπτικά θά τά δείτε όλα μετά τό πέρας των ακολουθιών από τήν Ιστοσελίδα μας καί τό FB !!

Από τήν Ιστοσελίδα μας www.alithiafm.gr μπορείτε να παρακολουθείτε Ραδιοφωνικά πατώντας » ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ» !!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ