ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Όλα κουνήθηκαν κι έπεσαν στον «τραυματισμένο» Ναό του Πολιούχου της Κω Αγίου Νικολάου εκτός από… το καντηλάκι του!

10
6344

Ίσως σημειολογικό ή εντελώς τυχαίο για κάποιους άλλους…

Γεγονός είναι πάντως -και αξίζει να καταγραφεί- ότι από το σεισμό κι ενώ όλα τα καντήλια στον Μητροπολιτικό (όπως και στους υπόλοιπους Ναούς) είτε έπεσαν, είτε έσπασαν, είτε μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, το μόνο που έμεινε άθικτο και κανονικά στη θέση του ήταν το καντηλάκι μπροστά από την εικόνα του Πολιούχου της Κω, στον «τραυματισμένο» από τον σεισμό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κω.

ΦΩΤΟ Η στιγμή που άνθρωποι της Ιεράς Μητροπόλεως μπήκαν στον Ιερό Ναό, όπου υπάρχουν πολλές ζημιές από πτώσεις σοβάδων, αντικειμένων κλπ, βρίσκοντάς το κανονικά στη θέση του, δίχως να έχει πάθει το παραμικρό…

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μετα τα κάστανα και τις παντόφλες, σειρα εχουν τα καντήλια. Ποτε θα γίνει διαθέσιμο για προσκύνημα?

  2. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΡΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΧΑΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.

  3. μάλιστα, τώρα που το καντηλάκι έμεινε άθικτο, θα μας πει κάποιος τι είπαν οι εμπειρογνώμονες όταν εξέτασαν τον Άγιο Νικόλαο, ΠΡΙΝ το σεισμό, τι θα γινόταν εν γνώση των ανθρώπων της Μητρόπολης αν την ώρα του σεισμού είχε λειτουργία, και τέλος, σε ποιανού το κεφάλι θα έπεφτε το κρίμα?

  4. Ένας από τους πολλούς πιστεύουν στον Χριστό και την Παναγίτσα και τον Άγιο Νικόλαο

    Καλημέρα σε όλους Ας έχουμε και λίγο πίστη μέσα μας που μπορεί να ήταν τυχαίο μπορεί και όχι Ας κάνουμε το σταυρό μας που δεν είχαμε άλλα θύματα Εκτός αν αυτοί που γράφουν δεν πιστεύουν λίγη πίστη δεν κάνει κακό ας περάσουμε όλοι και ας ανάψουμε ένα κεράκι Καλή σας μέρα κορόιδεψε αλλά όχι την πίστη μας

  5. Θαυμα ηταν που δεν εγινε μεσημερι ο σεισμος με κοσμο στην πλατεια Ελευθεριας.Θαυμα ηταν που δεν εγινε την ωρα που ερχοταν το blue star,με κοσμο στο λιμανι.Θαυμα που δεν ειχαμε εκατονταδες νεκρους.Σημαδι και οχι θαυμα το καντυλι του αγ.Νικολαου.Την προστασια του ειχαμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ