Δίπλα στους κατεδαφισμένους κίονες του Αρχαίου Γυμνασίου («Ξυστό») ο Εσπερινός του Αγ. Παντελεήμονα Κω…

1
1399
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δίπλα στους κατεδαφισμένους από τον σεισμό κίονες του Αρχαίου Γυμνασίου Κω («Ξυστό»), στην δυτική αρχαιολογική ζώνη της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Παντελεήμονα Κω.

Πολύς κόσμος συνέρρευσε και φέτος στο πανηγυρικό εσπερινό. Συγκλονισμένοι και σκεπτικοί όλοι, από την σκληρή δοκιμασία του φοβερού σεισμού και των στιγμών που ακολούθησαν.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Ιερεμίας, ο οποίος μίλησε με λόγια γλυκά και παρηγορητικά, τονίζοντας ότι με την αγάπη και τη μεγαλοσύνη του Θεού όλα ξεπερνιούνται.

Την επομένη ημέρα τελέστηκε και πάλι Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου ημών ποιμενάρχου κ. Ναθαναήλ.

Όπως είδαμε και στο ρεπορτάζ της δημοτικής τηλεόρασης Κω ο Σεβασμιώτατος έχει ήδη δραστηριοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η αποκατάσταση των Ιερών Ναών της πόλης μας που έχουν πληγεί από τον σεισμό.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ:

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ