ΒΙΝΤΕΟ: 93χρονη Χαλκίτισσα χόρεψε σούστα και συγκίνησε τους πάντες

0
832

Είχε τα γενέθλια και την γιορτή της

Μια 93χρονη Χαλκίτισσα, κατάφερε να ξεσηκώσει τους συμπατριώτες της προχθές, όταν στο γλέντι που είχε στηθεί από το απόγευμα, σηκώθηκε και χόρεψε σούστα για πολύ ώρα, μαζί με τα παιδιά, τα εγγόνια της και τους λατρεμένους της Χαλκίτες.

Πρόκειται για την 93χρονη Μαρία Αραλιού, η οποία μάλιστα, όπως δήλωσε χθες μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο δήμαρχος του νησιού κος Μιχάλης Πατρός, τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την όρασή της εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε.

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, η κυρία Μαρία είχε και τα γενέθλια και την γιορτή της. Τα παιδιά και τα εγγόνια της, αποφάσισαν να την καλέσουν να χορέψει και η ίδια, παρά τα 93της χρονια, σηκώθηκε πρόθυμα και έσυρε τον χορό για πολύ ώρα!

Η κυρά Μαρία, καταχειροκροτήθηκε, από τον κόσμο και τους επισκέπτες που βρίσκονταν εκεί και παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις.

Η ίδια μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε μιλώντας λίγη ώρα αργότερα στον Δήμαρχο του νησιού κο Μιχάλη Πατρό, ότι συγκινήθηκε από αυτή την πρόσκληση, αφού θυμήθηκε τα νιάτα της.

Τότε, πριν από 8 περίπου δεκαετίες, όπου χόρευε εκεί, στο ίδιο μέρος, ανήμερα της Παναγιάς και στο πανηγύρι του Άη Γιάννη, για ένα ολόκληρο 24ωρο!

Πηγή : rodiaki.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ