ΣΟΚ: Συνελήφθη πα-τέρας που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του για 5 ευρώ στην Κάλυμνο

3
2018

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός πα-τέρα στην Κάλυμνο, ο οποίος εξωθούσε στην πορνεία την ηλικίας 14 ετών κόρη του έναντι του ποσού των 5 ευρώ.

Ο πατέρας της ανήλικης συνελήφθη και κρατείται στην Κω. Το μαρτύριο για το ανήλικο κορίτσι είχε ξεκινήσει πριν απο 3 τουλάχιστον χρόνια.

Τότε ήταν που την εξώθησε στην πορνεία για πρώτη φορά ο ίδιος της ο πατέρας. Η ανήλικη ερχόταν σε επαφή με παιδεραστές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν και οικογένειες.

Το ποσό για την κακοποίηση της, ξεκινούσε από τα 5 ευρω και έφτανε τα 20. Η κοπέλα δεν άντεξε τον εξευτελισμό και την Τετάρτη εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε σε συγγενικά της πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν σε διάσταση με τον πατέρα της ανήλικης.

Πηγή: newpost.gr

Σοκ στην κοινωνία της Καλύμνου από την είδηση βιασμού ανήλικης.

Σοκ και απέχθεια στην κοινωνία της Καλύμνου προκαλεί η είδηση, για βιασμό ανήλικης 14χρονης από 67χρονο, με τον 41χρονο πατέρα της ανήλικης να φέρεται  ότι την υποχρέωσε στη συνεύρεση και κακοποίηση της  έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr  η 14χρονη συνοδευόμενη από 2 συγγενικά της πρόσωπα, την περασμένη Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017 προσήλθε στο ΑΤ Καλύμνου όπου εξιστόρησε το μαρτύριο που περνούσε και όσα βίωνε με τον πατέρα της να την υποχρεώνει να του φέρνει χρηματικά  μικροποσά από συνευρέσεις.

Αργότερα στο ΑΤ Καλύμνου  προσήλθε και ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος κρατήθηκε ,ενώ στη συνέχεια προσήχθη από Αστυνομικά όργανα ο 67χρονος που φέρεται ότι βίασε τη 14χρονη.

Από το ΑΤ Καλύμνου, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και ο 41χρονος πατέρας με τον 67χρονο,οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη με τις  κατηγορίες της αποπλάνησης ,του βιασμού και της σωματεμπορίας. Στη συνέχεια οι 2 κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν  48 προθεσμία για να απολογηθούν στην Ανακρίτρια Κω  την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 ,ενώ μέχρι τότε κρατούνται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalymnos-news.gr  ο 41χρονος πατέρας της ανήλικης φέρεται να ομολόγησε κατά την προανάκριση στο ΑΤ Καλύμνου τις πράξεις του, αντίθετα ο 67χρονος αρνείται τις κατηγορίες.

kalymnos-news.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσο αφορά τον πατέρα είναι σίγουρο ότι ……. όπως πάντα γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις , θα….όλη η φυλακή και θα γίνει το πρώτο γιουσουφάκι. Αυτά τα κτήνη που πήγαν με το μικρό κοριτσάκι να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάθουν τίποτα , όπως τίποτα δεν έχουν πάθει δεκάδες ανώμαλοι που ενώ πιάστηκαν να διακινούν πορνογραφικό υλικό , με κάποιους πρωτοκλασάτους δικηγόρους αθωώθηκαν και κυκλοφορούν ανάμεσά τους με το κεφάλι ψηλά και πλήρως δικαιωμένοι. Ο νοών νοείτο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ