Φρίκη στην Κάλυμνο: Σοκάρει η κυνική δήλωση του πατέρα που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε 67χρονο – Προφυλακίστηκαν & οι δύο…

2
3427

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν χθες μετά τις απολογίες τους ο 41χρονος πατέρας αλλά και ο 67χρονος συνταξιούχος που κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, την αποπλάνηση και την ασέλγεια της ανήλικης κόρης του πρώτου!

Οι δύο άνδρες χθες το μεσημέρι συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Δημήτρη Καρδούλια και Τιτίκα Μουράτογλου – Νικαία (για τον 67χρονο) και Κώστα Χόνδρο (για τον 41χρονο) απολογήθηκαν αρνούμενοι τα όσα τους καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται, ενώ ακόμη και ο 41χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 14χρονη    –σήμερα-  κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πα- τέρα!

Πιο συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 67χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της.

Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 41χρονος πατέρας όσο και ο 67χρονος συνταξιούχος.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στη Κω όπου και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια και παραπέμφθηκαν στην ανάκριση.

Πηγή : rodiaki.gr/

Φρίκη στην Κάλυμνο: Σοκάρει η κυνική δήλωση του πατέρα που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε 67χρονο

Φρίκη στην Κάλυμνο: Σοκάρει η κυνική δήλωση του πατέρα που εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε 67χρονο

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού 14χρονης στην Κάλυμνο – Πατέρας εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε ηλικιωμένο για πέντε ευρώ.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια της Κω και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω ο 41χρονος πατέρας του 14χρονου κοριτσιού που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση στην Κάλυμνο, καθώς και ο 67χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού.

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια μετά τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον τους από τον εισαγγελέα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Στις απολογίες τους τόσο ο πατέρας όσο και ο συνταξιούχος υποστήριξαν ότι οι καταγγελίες της 14χρονης είναι ψευδείς.

Η ιστορία που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Κάλυμνο αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η ανήλικη συνοδευόμενη από δύο θείες της προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου, όπου εξιστόρησε το μαρτύριό της των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί ενώπιον των αστυνομικών, ο 67χρονος την πήρε από το σπίτι της που βρισκόταν μόνη, την οδήγησε σε χωράφι, όπου τη βίασε και της έδωσε 5 ευρώ. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μόλις επέστρεψε στο σπίτι ο πατέρας της, του είπε τι συνέβη κι εκείνος τη… συμβούλεψε να ξεχάσει το περιστατικό, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα τακτοποιούσε ο ίδιος το θέμα με τον 67χρονο.

Όπως όμως κατήγγειλε η ανήλικη, ο 67χρονος συνέχισε να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι τη βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ, χρήματα τα οποία έδινε στον πατέρα της.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα, καλη η περιγραφη του πατερα της μικρης και τα σχολια που συνοδευουν το αρθρο.
    Η μανα της που να ειναι και ποσο ενδιαφεροταν για το παιδι της..???
    Βεβαια στην μικρη κοινωνια της καλυμνου θα ξερουν καλυτερα τι παιζεται..

  2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ; ΓΙΑΤΙ;
    ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΑ-ΤΕΡΑΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ