Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Ρόδος: Οδηγός λεωφορείου κατήγγειλε ταξιτζήδες για ξυλοδαρμό

Ρόδος: Οδηγός λεωφορείου κατήγγειλε ταξιτζήδες για ξυλοδαρμό

0
670

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε 40χρονος οδηγός μικρού τουριστικού λεωφορείου, κατά ταξιτζή τον οποίο καταγγέλλει ότι μαζί με άλλους συναδέλφους του, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν την ώρα που επρόκειτο να μεταφέρει τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017 και χθες ο 40χρονος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου «ο Κολοσσός», υπέβαλε έγκληση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου κατά του ταξιτζή και παντός άλλου φυσικού ή ηθικού αυτουργού του επεισοδίου αυτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην μήνυση, ο 40χρονος είναι οδηγός τουριστικού λεωφορείου και εργάζεται για λογαριασμό συγκεκριμένου πρακτορείου.

Την περασμένη Κυριακή (3 Σεπτεμβρίου 2017) στις 7.20 το απόγευμα έφθασε με το δημοσίας χρήσεως τουριστικό λεωφορείο, χωρητικότητας 14 ατόμων) σε ξενοδοχείο του Φαληρακίου από όπου και θα παραλάμβανε 8 Ιταλούς τουρίστες προκειμένου να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο της Ρόδου για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Για την μεταφορά αυτή, ο 40χρονος τονίζει ότι διέθετε voucher, στο οποίο αναφέρονταν τα ακριβή στοιχεία της κράτησης, που είχαν κάνει οι Ιταλοί ήδη από τις 24/8/2017.
Κατά τη διάρκεια όμως της επιβίβασης των αλλοδαπών, και ενώ ο 40χρονος φόρτωνε τις αποσκευές τους στο λεωφορείο, τον πλησίασαν δύο άνδρες ηλικίας περίπου 55 και 45 ετών και ο ένας εξ αυτών του δήλωσε ότι είναι «πρόεδρος  των ΤΑΞΙ» και του ζήτησε να του επιδείξει το voucher που διέθετε.

Ο 40χρονος του είπε πως για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα εκείνος να του αποδείξει την ιδιότητά του, όμως εκείνος αρνήθηκε και άρχισε να ξεφορτώνει τις βαλίτσες. Ο 40χρονος – αναφέρει στην έγκληση του- τότε μπήκε μπροστά του για να τον σταματήσει, οπότε και δέχτηκε επίθεση από τον 55χρονο και τον 45χρονο οι οποίοι καταγγέλλει ότι παράλληλα τον εξύβρισαν και τον απείλησαν.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο 40χρονος αναφέρει στη μήνυση του, ότι και άλλα πέντε με έξι άτομα βρέθηκαν στο σημείο και όλοι μαζί τον έριξαν στο έδαφος και ξεκίνησαν να τον χτυπούν με τα χέρια και να τον κλωτσούν με τα πόδια, προκαλώντας του εκδορές και κακώσεις σε πλείστα σημεία του σώματός του.

Ο 40χρονος άρχισε να φωνάζει βοήθεια και να καλεί την αστυνομία, και οι άνδρες που του επιτέθηκαν απομακρύνθηκαν πεζοί, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ο 40χρονος αναφέρει επίσης ότι έχει αναγνωρίσει από φωτογραφίες ότι ένας εξ αυτών που του επιτέθηκαν ανήκει στη διοίκηση του συλλόγου ταξί της περιοχής μας και ζητά να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση.

 


Πηγή : rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ