ΤΟ ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΣΕ ΚΩ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΛΕΡΟ (Πρόγραμμα)

0
844

ΤΟ ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ΣΕ ΚΩ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΛΕΡΟ

Σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο θα βρεθούν η πρόεδρος κα Χαρούλα Γιασιράνη, η διευθύνουσα σύμβουλος κα Φαίδρα Σπανού και ο Δντης κ. Κώστας Χατζηδάκης του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Γεννηματάς (Κ.Ε.Κ.) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να ενημερώσουν για το πλαίσιο υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την περίοδο Νοεμβρίου – Μαΐου, και να καταγράψουν τις τοπικές ανάγκες επιμόρφωσης για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της Δωδεκανήσου.

Η ενημέρωση θα γίνει σε ανοικτές εκδηλώσεις με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Αφορούν, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, συλλόγους, σωματεία, όλους τους επαγγελματίες, εν δυνάμει επαγγελματίες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Συγχρόνως θα παρουσιαστεί μία άλλη οπτική προσέγγισης του τουριστικού προϊόντος με θέμα «Ξένιζε Ξένον: Η φιλοξενία ως στοιχείο του Ελληνικού Πολιτισμού» με ομιλητή τον Δρ. Ιωάννη Κρικώνη, Κοινωνιολόγο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΩΣ, Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017 19.00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, περιοχή Μαρμαρωτό.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ, Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017 18:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

ΛΕΡΟΣ, Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017 18:00, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου στο Λακκί.

Η παρουσία όλων, θα συμβάλει τα μέγιστα καθώς μέσα από διαβούλευση θα προκύψει η αποτύπωση των αναγκών επιμόρφωσης των νησιών μας καθώς και σχεδιασμός των δράσεων που απαιτούνται.

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/10/ΚΩΣ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΕΚ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.pdf» title=»ΚΩΣ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ