Silver Alert: Θρίλερ με τον αγνοούμενο φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι είπε στη μητέρα του πριν εξαφανιστεί

0
3010

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό του 21χρονου φοιτητή, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 19 Νοεμβρίου 2017 από την Κάλυμνο.

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, πρόκειται για τον Νικόλαο Χατζηπαύλου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φούτερ ζιβάγκο μπλε, μαύρη φόρμα και αθλητικά γκρι παπούτσια. Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,75 μ. και κανονικό βάρος.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και την Ελληνική Αστυνομία.

exafanisi

Τι αποκαλύπτει η μητέρα του

Για 5η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην Κάλυμνο για τον εντοπισμό του Νίκου Χατζηπαύλου.

Ο 21χρονος φοιτητής αγνοείται από την περασμένη Κυριακή, όταν και έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα. Στη μητέρα του μάλιστα είχε πει πως δεν θα αργήσει και σύντομα θα γυρίσει για να ετοιμαστεί και να πάρει το καράβι για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, τα προσωπικά είδη του 21χρονου βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Στημένια στην άκρη του δρόμου. Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δύο περιοχές. Στην ευρύτερη περιοχή Βαθύ –Στημένια προς Αργινώντα και Παναγιά Κυρά Ψηλή και στην περιοχή του Κάστρου Χώρας πλησίον του οποίου βρέθηκε το ποδήλατο του νεαρού.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίγειες δυνάμεις καθώς και Κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ (2 στελέχη) μαζί με διασωστικό σκύλο που βρίσκεται στο νησί .

Μία ενέργεια που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο 21χρονος να βρίσκεται και εκτός Καλύμνου.

Εν τω μεταξύ και σήμερα Παρασκευή συνεχίζονται οι έρευνες από επίγειες δυνάμεις στην Κάλυμνο και με τη συμμετοχή  Κλιμακίου της 1ης ΕΜΑΚ (2 στελέχη) μαζί με διασωστικό σκύλο. Σήμερα οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί για μία ακόμη φορά στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ