Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών “υιοθετεί” τη μοναδική κάτοικο στην Κίναρο(video)

0
237

Οι ανακοινώσεις του Προέδρου της, Βασίλη Αποστολόπουλου, μέσω του «Καλημέρα Ελλάδα»με το Γιώργο Παπαδάκη σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 στον ΑΝΤ1 και η απάντηση της Ειρήνης Κατσοτούρχη.

Θετικές εξελίξεις, τουλάχιστον από την πλευρά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, φέρνει η δημοσιοποίηση της είδησης ότι κόπηκε η επιδότηση που ελάμβανε η Ειρήνη Κατσοτούχρη, μοναδική κάτοικος της νήσου Κινάρου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρηματιών, Βασίλης Αποστολόπουλος είπε ότι μετά την δημοσιοποίηση των προβλημάτων της μοναδικής κατοίκου του νησιού, ανακοίνωσε ότι η Ένωση θα αναλάβει πρωτοβουλίες για έμπρακτη στήριξη στην κ. Κατσοτούρχη, να καλύψουν μέρος των αναγκών της και κατ΄ ουσία να «υιοθετήσουν» την ακρίτισσα, στηρίζοντας την και οικονομικά.

Παραδείγματος χάρη, ανακοίνωσε ότι της προσφέρεται δωρεάν πλήρης ιατρική κάλυψη, θα της δίνονται ποσότητες τροφίμων και άλλων αγαθών της, θα της παρέχεται οποιαδήποτε λογιστική, φοροτεχνική ή νομική στήριξη, ακόμη και οποιαδήποτε ανάγκη υπάρχει για κάποια κατασκευή στο νησί.

Απαντώντας η ίδια ευχαρίστησε την Ένωση για την στήριξη της, με τον κ. Αποστολόπουλο να απαντά ότι «εμείς της οφείλουμε ένα ευχαριστώ και κάθε βοήθεια που μπορούμε για όσα κάνει για την πατρίδα».

(πηγη: ΑΝΤ1)

Δείτε το video

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ