ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις Οι προστάτες της Καλύμνου

6
725

ΔΕΊΤΕ το νέο ΒΊΝΤΕΟ

Από το aeroporos.gr

Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις: Οι προστάτες του νησιού της Καλύμνου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το ελικόπτερο τού Βιετνάμ θα πολεμήσουμε? Να φέρουν τα κλεμμένα τα λαμόγια η πολιτική να εξοπλίσουμε τίς ένοπλες Δυνάμεις! Μόνο το ανθρώπινο δυναμικό αξίζει τα παιδιά μας!!!

  2. …τα λαμόγια που λες, να γυρίσουν τα λεφτά πίσω, όμως προτιμότερο είναι τα λεφτά να πάνε σε νοσοκομεία, σχολεία και στα Ελληνικά νοικοκυριά που έχουν ‘γονατίσει’…και όχι να πλουτίζουν ΗΠΑ και Ρωσία από την πώληση του στρατιωτικού εξοπλισμού τους!!!

  3. Συμφωνώ φίλε μου με την άποψη σου! Πρώτο μέλημα είναι τα νοικοκυριά η παιδεία μας και η υγεία μας που είναι στο έλεος του Θεού!Μα όταν δέχεσαι απειλές για το σπίτι σου πρέπει να το προφυλάξεις!!!Δεν είμαι πολεμοχαρος!Μακάρι να ήμασταν Ελβετία και να μην είχαμε δαπάνες για εξοπλισμό στρατού ώστε να επενδυαμε ολα μας τα λεφτά στην παιδεία!!!!

    • Συμφωνώ…όταν απειλείται το σπίτι σου πρέπει να το προφυλάξεις. Δυστυχώς όμως, κακά τα ψέματα, σαν Χώρα από μόνοι μας δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε!…και αυτά που ακούω (χρόνια τώρα) τα διάφορα περί…’οι Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι’ και…’οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες’ κ.τ.λ. κ.τ.λ., ωραία και γενναία μου ακούγονται, όμως το θέμα είναι τώρα τι γίνεται;
      Εγώ γενικά (για να μην μακρηγορούμε) τα έχω ‘πάρει’ με τη στάση της Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έπρεπε από χρόνια να είχαν κόψει το βήχα στις τακτικές και πολιτικές της γείτονος χώρας.
      Ιδιαίτερα τα έχω ‘πάρει’ με τις ΗΠΑ, γιατί από τη μιά εμφανίζεται σαν ‘Πυροσβέστης’ και αποτρέπει ανταγωνισμούς μεταξύ δύο συμμαχικών κρατών του ΝΑΤΟ, αλλά από την άλλη όμως ‘γουστάρει’ να εμπλέκεται Ελλάδα και Τουρκία σε θερμό επεισόδιο, για να επωφελείται αυτή, από την πώληση του στρατιωτικού εξοπλισμού της…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ