ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Έκτακτος έλεγχος των Τμημάτων ετοιμότητας του 5/42 ΣΕ στην Κάλυμνο

0
1005

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος  Νικόλαος Μανωλάκος επισκέφτηκε την Κάλυμνο, όπου πραγματοποιήθηκε έκτακτος έλεγχος των Τμημάτων χρονικών ετοιμοτήτων του 5/42 ΣΕ, που εδρεύουν στο νησί,στα πλαίσια αξιολόγησης της επιχειρησιακής ετοιμότητας τους.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη τη χρονική στιγμή, ο μηχανισμός αντίδρασης ήταν άμεσος  και διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά η επιχειρησιακή ετοιμότητα των μονάδων του Συντάγματος που εδρεύουν στο νησί  και αποτελούν ισχυρή αποτρεπτική δύναμη και το υψηλό φρόνημα και η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού.

Μονάδες παντός καιρού, με σύγχρονα μέσα και με προσωπικό που το διακρίνει ο υψηλός επαγγελματισμός, έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση σε μία ευαίσθητη περιοχή.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ συνοδευόμενος από το Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Δημήτριο Χούπη και το Διοικητή του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη Αντώνιο Μητάφη ,πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ