Φωτογραφίες: Ο Τσίπρας οικογενειακώς με σκάφος του λιμενικού στην Τήλο μέχρι την Τρίτη του Πάσχα

5
1201

Στην Τήλο βρίσκεται από χθες τις 11:30 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να μείνουν εκεί ως και την Τρίτη του Πάσχα. 

Η οικογένεια Τσίπρα μετέβη στη Ρόδο χθες με πτήση της Olympic Airways και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε σκάφος του λιμενικού όπου τους μετέφερε στην Τήλο.

Σύμφωνα με το blackmonday.gr το οποίο δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, την σύντροφό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά, βρίσκεται και ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Ολοι τους είναι καλεσμένοις του δημοσιογράφου και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Θανάση Καρτερού που διατηρεί μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Λουπάκη εξοχική κατοικία στο Μεγάλο Χωριό Τήλου.

Στο νησί, παρότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και δεν περιλαμβάνει επίσημες συναντήσεις με αιρετούς παράγοντες ή φορείς, υπήρξε ιδιαίτερη προετοιμασία για την υποδοχή του.

Κατά την άφιξή τους στο νησί, ήταν ιδιαίτερα φιλικός με κάζουαλ ντύσιμο. Ανθρωπος της ασφάλειάς του, ζητούσε τη διαγραφή των φωτογραφιών από κατοίκους του νησιού που τυχόν επιδίωκαν να τον αποθανατίσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Αθήνα, δεν υπάρχει εθνική ελληνική κυβέρνηση. Υπάρχουν οι Αλεκσης και Πανος, που ξεπούλησαν στους ξένους ιμπεριαλιστές και στους ντόπιους πλουτοκράτες κάθε όσιο και ιερό, την τιμή και τη ζωή του λαού, την ίδια την Ελλάδα

  2. Μαλιστα.Εκανε ιδιοτικο σκαφος το σκαφος του λιμενικου να παει βολτα την οικογενεια και τους φιλους του.Τι αλλο θα ζησουμε απο τον τιποτα ,που μας διελυσε σαν χωρα?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ