Τιμητική άδεια από Τσίπρα σε φαντάρο -Του έσπασε το… ξύλινο αβγό (βίντεο)

2
789

Πάσχα με τους φαντάρους του στρατοπέδου Διοίκησης Άμυνας της Τήλου έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Συνομίλησε μαζί τους και όπως ορίζει το έθιμο τσούγκρισε κόκκινα αυγά.

Όμως το αυγό του Αλέξη Τσίπρα ήταν… ανίκητο και ρώτησε τους αξιωματικούς εάν τους έδωσαν ξύλινο. «Τι θα γίνει, το ξύλινο μου δώσατε», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά ένας από τους φαντάρους κατάφερε να κερδίσει στο τσούγκρισμα τον πρωθυπουργό, ο οποίος ζήτησε από τους αξιωματικούς να του δώσουν μία ημέρα παραπάνω άδεια. «Τιμητική, τιμητική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, χαμογελώντας. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε δομές προσφύγων και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Alpha:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ώρες αγωνίας και αϋπνίας θα περάσει ο θρασύδειλος δηλητηριαστής Πούτινκας και ύστερα ώρες τρόμου και πανικού όταν οι αμερικανικοί πύραυλοι θα σκεπάσουν τον ουρανό της Συρίας και ο νυχτερινός ουρανός θα φωτίζεται από διασταυρούμενες αστραπές από τις τροχιές των tomahawks. Και η γη θα σείεται από σεισμικές δονήσεις ενώ οι βροντές από τα f-22 και f-15 που θα σπάζουν το φράγμα του ήχου στον ουρανό ανάμικτα με τα ωστικά κύματα των εκρήξεων στην επιφάνεια της γης θα αφήσουν μόνιμα ψυχολογικά προβλήματα σε όσους Ρώσους επιβιώσουν και δεν θα μπορούν να σβήσουν τις εφιαλτικές αναμνήσεις ούτε οι ποταμοί βότκας που θα πίνουν για να ξεχάσουν
    Ζητω ο συντροφος Trump! Ζητω ο συντροφος Αλεκσης! God Bless America!

  2. 21ης Απριλίου… Ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις των συνταγματαρχών είχαν τα πασχαλινά αβγά… Δεν έχαναν την ευκαιρία για τσουγκρίσματα μπροστά από τους οβελίες που ψήνονταν στις σούβλες… Από τα δε στρατόπεδα περνούσαν όλοι οι πρωταγωνιστές και δεν παρέλειπαν φυσικά να τσουγκρίσουν το αβγό τους με τον φαντάρο της σκοπιάς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ