Απίστευτη πρόκληση: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το Σινούκ που μετέφερε τον Τσίπρα!

2
407

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του πρωθυπουργού από την Ρω στη Ρόδο, δύο τουρκικά μαχητικά, τα οποία πετούσαν στα 10.000 πόδια και δεν είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, ζήτησαν από τον πιλότο του ελικοπτέρου, που πετούσε στα 1.500 πόδια, στοιχεία πτήσης – Aυτός τους αγνόησε και ενημέρωσε άμεσα τον πρωθυπουργό και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Για μια ακόμα φορά, οι Τούρκοι υπερέβησαν τα όρια με τις προκλήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του πρωθυπουργού από την Ρω στη Ρόδο, δύο τουρκικά μαχητικά, τα οποία πετούσαν στα 10.000 πόδια και δεν είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας, ζήτησαν από τον πιλότο του ελικοπτέρου, που πετούσε στα 1.500 πόδια, στοιχεία πτήσης.

Aυτός τους αγνόησε και ενημέρωσε άμεσα τον Πρωθυπουργό και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν, πετώντας στα 20.000 πόδια στον ελληνικό εναέριο χώρο, δύο ελληνικά μαχητικά. Με την εμφάνισή τους, τα τουρκικά αεροσκάφη έφυγαν ανατολικά.

Την εμφάνιση και αποχώρηση των τουρκικών μαχητικών παρακολούθησαν από το Σινούκ ο πρωθυπουργός και ο Α/ΓΕΕΘΑ.

Πηγή: protothema.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή το Σινούκ πήγε ασυνόδευτο στη Ρω; Εμείς κάνουμε θέμα το ότι Τούρκοι πιλότοι ζήτησαν στοιχεία πτήσης ενώ δεν βρισκόντουσαν σε Ελληνικό εναέριο χώρο. Αν ρωτούσαν και οι δικοί μας πιλότοι των μαχητικών στοιχεία πτήσης των Τουρκικών θα γινόταν θέμα στα Τουρκικά μέσα ενημέρωσης; Γιατί τρώμε τόσο πολύ χόρτο;

  2. Ρε τι γίνετε εδώ; Δεν μπορούμε δηλαδή να κινηθούμε μέσα στα νησιά μας; Τι καθόμαστε; Δεν τους ενδιαφέρουν τα βράχια , προφανώς θέλουν συνεκμεταλευσει του Αιγαιου ,όχι όμως στα δικά μας ύδατα .Ας ξεκαθαρίσουν ακριβώς τι θέλουν .Κ πολιτικοί ή δική μας όχι μόνο δηλώσεις του τυπου ή συνθήκη της Λοζανης κ είναι δικά μας τα νησιά αυτό ή ψυχοπαθει Τούρκοι το ξέρουν ,βρητε τον τρόπο να τους σταματησετε γιατί πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα αναχετισεις; Κ να χάνονται ζωές γιατιι;.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ