Ρόδος: Τρίχρονος… μπόμπιρας αναστάτωσε τους γονείς και την αστυνομία | Πήρε τους… δρόμους για να ξεσκάσει

0
430

Να αναστατώσει την αστυνομία και να προκαλέσει… καρδιοχτύπια στους γονείς του, κατάφερε ένα 3χρονο αγοράκι προχθές το απόγευμα στους Πεύκους.

Ο μικρός «μπόμπιρας» ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα ζωηρός, ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του που εκείνη την ώρα εκτελούσαν εργασίες στην αυλή του σπιτιού τους, με αποτέλεσμα να βγει στον δρόμο και να ξεκινήσει να περπατάει με κατεύθυνση τη Λάρδο, καταφέρνοντας μάλιστα να διανύσει μια σημαντική απόσταση!

Το 3χρονο αγόρι εντόπισαν στο δρόμο δύο γυναίκες, οι οποίες ειδοποίησαν αμέσως τον Αστυνομικό Σταθμό Λίνδου για το περιστατικό.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες της ΕΛΑΣ οι οποίοι προσπάθησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, για τους γονείς του μικρού και από πού το… έσκασε, όμως αυτό στάθηκε αδύνατο καθώς δεν μιλούσε ελληνικά (σ.σ. οι γονείς του είναι ρωσόφωνοι που εργάζονται στην περιοχή).

Οι αστυνομικοί οδήγησαν στη συνέχεια το 3χρονο αγόρι σε φούρνο της Λάρδου, φροντίζοντας να φάει κάτι και προσπαθώντας παράλληλα να τον καθησυχάσουν, την ίδια ώρα που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών του, καθώς όπως είναι φυσικό σε μια τέτοια περίπτωση εξετάζονται διάφορα σενάρια.

Όταν οι γονείς του μικρού αγοριού αντιλήφθηκαν την απουσία του, άρχισαν να τον ψάχνουν, ωστόσο οι έρευνές τους στράφηκαν προς την αντίθετη κατεύθυνση, με συνέπεια έως ότου επικοινωνήσουν με την αστυνομία, το μυαλό τους να πάει στο χειρότερο.

Τελικά ο μικρός… ταραξίας, αφού κατάφερε να πάει βόλτα με το περιπολικό της αστυνομίας και να κεραστεί και… τυρόπιτες, μετά από μια περίπου ώρα αναπαύθηκε στη θαλπωρή και στις αγκαλιές των γονιών του, οι καρδιές των οποίων επέστρεψαν στη θέση τους!

Πηγή :rodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ