Δήμος Νισυρίων: 21η ΑΠΡΙΛΗ – Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

3
100

21η ΑΠΡΙΛΗ – Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Συμπληρώνονται 51 χρόνια από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 που έβαλε την Ελλάδα στον γύψο για μια εφταετία, μια εφταετία βαρβαρότητας και εθνικής προδοσίας. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη για κάθε Έλληνα πατριώτη να κρατάμε ζωντανή στη μνήμη μας αυτή την ημέρα και να αποτίνουμε φόρο τιμής σε όλους τους αγωνιστές που υπερασπίστηκαν τις αξίες και τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Για μάς τους Νισύριους, οι εξόριστοι της χούντας στη Νίσυρο, οι αείμνηστοι Βίκτωρας Νέτας και Θεοχάρης Μαναβής, θα βρίσκονται για πάντα στη μνήμη μας.

Σήμερα, 51 χρόνια μετά, νοσταλγοί της εφταετίας ξανασηκώνουν κεφάλι πιστεύοντας ότι έχει επέλθει λήθη μετά από την τεράστια οικονομική κρίση που πέρασε η πατρίδα μας. Ο αγώνας ενάντια στην βαρβαρότητα βασισμένος στη μνήμη και στα ανώτερα ιδανικά παραμένει καθημερινός.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικό για όλους τους «αντιστασιακούς” της Χούντας, που εξαργύρωσαν το «αντιδικτατορικό» τους αφήγημα με καρέκλες εξουσίας (και χρήμα)

  2. ρε κουμουνια Νισυριοι επειδη βγατατε τον καροτακια τον κολλητο του αλεξη παριστανετε τους δημοκρατες τωρα για να γλυψετε?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ