Δύο ύποπτοι για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
1771

Σε δυο άτομα στρέφονται οι έρευνες των ιδιωτικών ερευνητών για τον θάνατο του Νικόλα Χατζηπαύλου  στην Κάλυμνο. Τον σκότωσαν γιατί είδε κάτι που δεν έπρεπε, υποστηρίζουν αποκλειστικά στο Star.

Οι μαρτυρίες κατοίκων της Καλύμνου οδήγησαν τους ιδιωτικούς ερευνητές  που όρισε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή κυρίως σε δυο άτομα ως ύποπτα για τον θάνατό του.

Πρόκειται για ένα σεσημασμένο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο για υποθέσεις ναρκωτικών και για ένα κάτοικο της περιοχής όπου βρέθηκε νεκρός ο  Νικόλας Χατζηπαύλου  και φέρεται να συμμετείχε σε  παράνομη συνδιαλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  και οι δυο εξαφανίστηκαν από το νησί την ημέρα που χάθηκε και ο Νικόλας Χατηζπαύλου.

Την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδιωτικοί ερευνητές θα μεταβούν εκ νέου στην Κάλυμνο. Ελπίζουν να ανοίξουν και άλλα στόματα κατοίκων και να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το παζλ του θανάτου του άτυχου φοιτητή. Η οικογένεια είναι πυρ και μανία καθώς υποστηρίζει ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Ο εισαγγελέας έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία για να καταλήξει αν πρόκειται για δολοφονία  και είναι θεμα πια ημερών η απόφασή του .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ