Αγώνες στίβου για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων ( Kids Athletics ) στην Πάτμο

0
187

Θέμα: Αγώνες στίβου για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων ( Kids Athletics ) στην Πάτμο.

 

Στην Πάτμο στις 4 Μαΐου 2018 διεξήχθησαν οι Αθλητικοί αγώνες στίβου για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων με απόλυτη επιτυχία.

Η οργάνωση έγινε από την Ε.Α.Σ – Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, τα Δημοτικά Σχολεία Χώρας, Σκάλας & Κάμπου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ξάνθος ο Πάτμιος».

Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν από τον τεχνικό σύμβουλο της Ε.Α.Σ –Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου

κ. Διακονικόλα Σάββα.

Χαιρετισμό στους αγώνες απεύθυναν ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Στοϊκος Γρηγόρης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου κ. Μίχας Νικόλας και ο Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Καμίτσης Γεώργιος.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έφεραν στην επιφάνεια επιδόσεις των παιδιών που πρώτη φορά πήραν μέρος σε αγώνες, αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός της διοργάνωσης.

Το τμήμα στίβου στην Πάτμο, με προπονητή τον κ. Αγγελακόπουλο Χαράλαμπο, συμμετέχει σε αγώνες εντός και εκτός Δωδεκανήσου επιστρέφοντας με διακρίσεις πρωτόγνωρες για τους αθλητές του νησιού. Στην Πάτμο δεν υπάρχουν οι υποδομές ετήσιας βάσης και οι όποιες διακρίσεις έρχονται μετά από πολλή επιμονή και κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ευχαριστίες στους χορηγούς των αγώνων:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ
CHRIS HOTEL
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΖΙΒΑΕΡΙ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΤΟΡΙΑ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ EGO
ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
SUPER MARKET
A.Β. BΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΑΣ – ΣΚΑΛΑΣ – ΚΑΜΠΟΥ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ναυτιλιακή Εταιρεία Blue Star Ferries διότι στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζει στην Πάτμο τις Πολιτιστικές, Περιβαλλοντικές και Αθλητικές δράσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ