Κως: Του δάγκωσε το «εργαλείο» για να γλιτώσει τον βιασμό… (Το πρωτοφανές περιστατικό στις δικαστικές αίθουσες)

1
5114

Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει το θύμα του ένας επίδοξος βιαστής

Το πρωτοφανές περιστατικό στην Κω θα καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες

Από την
Εύα Παπαδάτου

Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει το θύμα του ένας επίδοξος βιαστής στην Κω, καθώς η νεαρή γυναίκα τον δάγκωσε στο πέος προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει από τα χέρια του!

Η απίστευτη ιστορία αναμένεται να αναβιώσει στις 11 Ιουνίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ένας Σλοβάκος, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας ομοεθνούς του.

Σύμφωνα με την κοπέλα, όλα έγιναν το καλοκαίρι του 2013, όταν εκείνη ταξίδεψε στο νησί του ανατολικού Αιγαίου για να δουλέψει στη διάρκεια της σεζόν κι έτσι κατέλυσε σε ξενοδοχείο. Στην Κω έφτασε στις 24 Ιουνίου.
Την επομένη το βράδυ κι ενώ περίμενε το λεωφορείο στη στάση που βρισκόταν μπροστά από το ξενοδοχείο της μαζί με μία φίλη της, τις συνάντησε ο Σλοβάκος κατηγορούμενος.

Ο άντρας παραθέριζε στο νησί με τη σύντροφό του και διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν μόνος του και οδηγούσε ένα μηχανάκι. Οταν η φίλη της επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, ο νεαρός πρότεινε στη Σλοβάκα να την πάει μια βόλτα, αλλά εκείνη ήταν διστακτική. Τελικά, με τα πολλά δέχτηκε και πήγαν μέχρι το Τιγκάκι, ένα παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται 11 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη.

Σε ερημικό σημείο

Εκεί κι ενώ ήταν περασμένες 23.00, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, φέρεται ότι την παρέσυρε σε ερημικό και σκοτεινό σημείο. Η κοπέλα, τρομαγμένη, του ζητούσε να γυρίσουν πίσω, αλλά εκείνος την τράβηξε από το χέρι και αφού έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχό του, της είπε να του κάνει πεολειχία.

Αναυδη εκείνη αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει, αλλά ο… ξαναμμένος τουρίστας την άρπαξε από τα μαλλιά και την εξανάγκασε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά. Μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, το θύμα υποχώρησε κι εκείνος άρχισε να τη χαϊδεύει.

Η γυναίκα σκέφτηκε πως υπήρχε τρόπος διαφυγής και για να γλιτώσει έπρεπε να πάρει δραστικές λύσεις. Δίχως δεύτερη σκέψη, κάρφωσε τα δόντια της στο πέος του, με αποτέλεσμα ο άντρας να πεταχτεί από τον πόνο και τον τρόμο, ενώ αίμα έτρεχε από τα γεννητικά του όργανα.

Κατόπιν, η γυναίκα τον χτύπησε στο ίδιο σημείο κι επιχείρησε να φύγει, αλλά ο τουρίστας, παρά τον αφόρητο πόνο και φοβούμενος ότι η ομοεθνής του θα τον μηνύσει, της ζήτησε συγγνώμη και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο. Ο δράστης υποστηρίζει ότι η Σλοβάκα τον μήνυσε για να κερδίσει λεφτά.

Πηγή:espressonews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ