Το όμορφο και ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας είδαν τα παιδιά της Λέρου – Τα ακάλυπτα πρόσωπα των γονιών της φρίκης

0
1332

Μετά από χρόνια ανείπωτης όσο και αδιανόητης κακοποίησης, τα δυο τραγικά παιδιά θύματα των γονιών τους, είδαν έστω και για λίγες ώρες το χαρούμενο πρόσωπο της ζωής κι αυτό μέσα από
τα μάτια και τη ζεστή καρδιά δύο αστυνομικών.

Οι επικεφαλής των υπηρεσιών έβαλαν κοντά τους ως προσωρινούς επιτηρητές ένα ζευγάρι νέων αστυνομικών, προκειμένου μέσα από τα δικά τους πρόσωπα να αισθανθούν τη θαλπωρή και τον πραγματικό ρόλο των γονιών. Την συντροφιά αγάπης που τόσο έχουν στερηθεί στη θάλασσα, στη διασκέδαση στο παιχνίδι. Σ’ αυτό βοήθησαν ξενοδόχοι της Κω και επιχειρηματίες στους οποίους προσέτρεξαν οι αξιωματικοί, ώστε να τους παραχωρήσουν χώρους, μέσα και παιχνίδια για να νιώσουν λίγο παιδιά.

Το κοριτσάκι ηλικίας 9 χρόνων και το αγοράκι 10 ετών, πρόκειται αύριο κατά πάσα πιθανότητα να παραληφθούν από τους κοινωνικούς λειτουργούς του Χαμόγελου του Παιδιού για να μεταφερθούν στην Αθήνα και να γυρίσουν επιτέλους οριστικά τη νέα σελίδα στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω το άραχνο και φριχτό ανατριχιαστικό παρελθόν τους.

Αίσθηση από την άλλη προκαλεί η μεταφορά με ακάλυπτα πρόσωπα των δύο γονιών τέρατα από τα γραφεία της τοπικής εισαγγελίας προς τα κρατητήρια δύο διαφορετικών τμημάτων. Όπως ενημερωθήκαμε ήταν μία προσωπική τους απόφαση, θέλοντας προφανώς να στείλουν ένα κοινό μήνυμα, ότι όσα έκαναν και ομολόγησαν τα θεωρούν … φυσιολογικά!

του Γιώργου Καραϊβάζ

bloko.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ