Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων: «Ό Τούρκος πρόξενος οφείλει να σέβεται το μέρος που τον φιλοξενεί»

20
1406
«Ό Τούρκος πρόξενος οφείλει να σέβεται το μέρος που τον φιλοξενεί»

Η παρουσία του Τούρκου πρόξενου στα εν λόγω εγκαίνια των αδελφών μας στο Πλατάνι,  θα ήταν αποδεκτή αν ήταν διακριτική και όχι στο επίκεντρο.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα ηθικό ή άλλου είδους να  εγκαινιάσει χώρο σε Ελληνικό έδαφος υπό την επίσημη ιδιοτητά του.
Τα λάθη ανθρώπινα αλλά σε τέτοιους καιρούς, τέτοιου είδους πρέπει να μην υφίστανται.
Οι Ελληνες μουσουλμάνοι οφείλουν να σεβαστούν την καταγωγή τους και να μην παρασύρονται σε τακτικές διχασμού και κοινωνικής έριδας από ό,που κι αν υποκινούνται για ό,ποια σκοπιμότητα.
Μην ξεχνάτε την καταγωγή σας και το πώς και γιατί είστε μουσουλμάνοι.
Απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων, καιρός είναι σε αυτές τις δύσκολες εποχές  για το έθνος μας, να δείξετε ξεκάθαρα και σθεναρά την αντιθεσή σας σε ότι σας νοθεύει εθνολογικά και σας συγχέει πολιτισμικά.

«Καλό Ραμαζάνι και η αυτοπειθαρχία, η εγκράτεια, η γενναιοδωρία αλλά και η υπομονή ας είναι οδηγός και σύμβουλός σας με την ευχή και φώτιση του Θεού»

Με Αδελφικούς χαιρετισμούς.

Δημ.Κ.Καραματζιάνης
Πρόεδρος Εν Κω Πελοποννησίων
«Τιμάμε την καταγωγή μας – Στηρίζουμε την Γη την Κωακή μας»

 

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ε ΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΊΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

  2. , εμείς οι απόγονοι, σας ευχαριστούμε που μεταφέρετε μέχρι σήμερα, τον πολιτισμό μας, τη γλώσσα μας, τη θρησκεία μας. Εμείς είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Ακόμη και να ζήσετε εξόριστοι στην Ευρώπη και στις μεγάλες πόλεις του κόσμου, η πατρίδα σας είναι ο Πόντος. Εμείς, αυτοί που μείναμε ακόμη εκεί, ακόμη κι αν έχει αλλάξει η θρησκεία και η γλώσσα μας, τα ονόματά μας, είμαστε Έλληνες. Όπως βλέπετε δεν μπορούν να μας χωρίσουν.

  3. ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑΖΕΙ... ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ Ή ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ;

    Σωστή θέση. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΚΕΙ.

  4. Μπραβο και στο Δημαρχο της Κω.Πρωτα η συνεντευξη με τον δημαρχο μποντρουμ όπως εκεινοες ειπε και μαλιστα στο τραπεζι υπηρχε η ελληνικη σημαια αναποδα…
    Τωρα αυτό,εγκαινια με τον τουρκο προξενο??? Ποιος ο ρολος του μουσουλμάνων της Κω?

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ

    ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

  6. αυτός ή αυτοί που τα γράφουν αυτά… Μάλλον ήρθαν στην κω μετά τους μουσουλμάνους. Εγώ λέω δεν πατε καμιά βόλτα από την Πελοπόννησο να αρμέξετε καμιά Αγγέλα.

    • Πελοπόννησο θα εβλεπες οτι έχουν κυρίως πρόβατα, σαν τον άμοιρο λαό ετσι που τον κατάντησαν

  7. Πόσοι Επιχειρηματίες έχουν τα λεφτά τους απέναντι?κάνουν και τους νομιμόφρονες,θέλοντας να κλείσει και η Ακτή Κουντουριώτη .

  8. Σκέψου λέει να έρθει ο 'Εκπορθητής' απέναντι απ τις ψάθινες και να ψάχνει για πετρέλαιο ...

    πω πω σκάσηηηη,να μας χαλάσει την ραστώνη και το μπανάκι….Εκεί που τριγυρίζει ο μελαψός σερβιτόρος με την ‘ψείρα’ μικρόφωνο στο στόμα και εγώ του παραγγέλνω την καφεδιά μου,ας πάρουνε ρε παιδί μου όλα τα ξερονήσια,τι να τα κάνουμε χωρίς Μπιτς-μπαρ και χωρίς ψάθινες με τέρμα την μουσική?

  9. Ρε δεν πάτε…..καμιά βόλτα από εκεί που ήρθατε…Οι Έλληνες Μουσουλμάνοι ζούν μαζί μας πολλά χρόνια δίχως προβλήματα και μίσος..Εσείς να πάτε από εκεί που ήρθατε άμα δεν σας αρέσει…Άτε πια…Πολιτιστικός σύλλογος σου λέει ο άλλος..Εθνικιστική ακροδεξιά γιάφκα τον κάνατε….

    • για να σοβαρευτούν λιγο στο φιλοτρουρκο δσ πριν παρουν στο λαιμο τους και τους αλλους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ