Κάλυμνος: Σουηδέζα σε περιπολικό έπιασε τον οδηγό από το λαιμό, με τη ζώνη ασφαλείας…

2
3157

43χρονη Σουηδή ευρισκόμενη εντός περιπολικού οχήματος του ΑΤ Καλυμνίων, επιτέθηκε στον οδηγό πιάνοντας τον από το λαιμό, με τη ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr το περιστατικό συνέβη χθες Παρασκευή στις 17.10 το απόγευμα και λίγο πριν το περιπολικό φτάσει στο ΑΤ Καλυμνίων.

Το πλήρωμα του περιπολικού μετέφερε από ξενοδοχείο στο Μασούρι, 53χρονο κάτοχο Σουηδικού διαβατηρίου  ο οποίος λόγω μέθης δημιουργούσε φασαρίες και  φθορές . Στο περιπολικό συνόδευε τον 53χρονο και η 43χρονη φίλη του.

Λίγο πριν το περιπολικό φτάσει στο ΑΤ, η 43χρονη επιτέθηκε στον οδηγό του περιπολικού, πιάνοντας τον από τον λαιμό με τη ζώνη ασφαλείας.

Άμεση ήταν η αντίδραση των δύο αστυνομικών, που ψύχραιμα, αφού ακινητοποίησαν το όχημα, συνέλαβαν την 43χρονη και την οδήγησαν στο ΑΤ Καλυμνίων με την κατηγορία της   απόπειρας επικίνδυνης σωματικής  βλάβης.

Πηγή: kalymnos-news.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 21,είκοσι μία παρακαλώ διαρρήξεις σε μία βραδιά στην Χαλκίδα και ένας νεκρός 75 χρονών στην Πάτρα

    καλά πάμε…δεν μπορείς να πεις.Όλα ένα μπουρδέλο.Μια χώρα που έχει διαλύσει και δεν μπορείς να πεις κάτι,επειδή κάποιες ΜΚΟ θα σε αποκαλέσουν φασίστα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ