Με ιστιοφόρο το ΚΕΘΕΑ ταξιδεύει στα νησιά μας (Ποδηλατοδρομία στην Κω – Κυριακή 19:30 πλ. Ελευθερίας)

0
308

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το ΚΕΘΕΑ διοργανώνει εκδηλώσεις  σε όλη την Ελλάδα: ενημέρωση, ομιλίες-συζητήσεις, συναυλίες, θέατρο, κινηματογράφος, εικαστικές εκθέσεις, αθλητικές διοργανώσεις, κ.ά.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Καλύμνου – ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, το Συμβουλευτικό Κέντρο Ρόδου και ο Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου θα πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης σε νησιά των Δωδεκανήσων (Κω, Πάτμο, Λέρο, Λειψoί, Κάλυμνο) .

Η πρόσβαση στα νησιά θα πραγματοποιηθεί με ιστιοφόρο και θα έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τις εξαρτήσεις καθώς και τη διασύνδεση με τοπικούς φορείς, συλλόγους και την κοινωνία των εκάστοτε νησιών.

Πιο συγκεκριμένα:

ΚΩΣ – Σάββατο 23/6

Ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή του Συλλόγου Κ.Α.Ο. Φιλίνος.  Σημείο εκκίνησης Πλατεία Ελευθερίας, 19:30.

ΛΕΡΟΣ – Κυριακή 24/6

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εφηβεία: Εξαρτήσεις και Συμπεριφορές Κινδύνου» σε συνεργασία με τον Δήμο Λέρου, κτήριο Δημοτικού Κινηματοθεάτρου (Λακκί), 11:00.

ΛΕΙΨΟΙ – Δευτέρα 25/6

Ομιλία με θέμα «Διαδίκτυο: Εθισμός και Πρόληψη» με την υποστήριξη του Δήμου Λειψών, Πνευματική Εστία, 11:00.

ΠΑΤΜΟΣ – Δευτέρα 25/6

Φιλικός αγώνας μπάσκετ κορασίδων και νεανίδων Α.Σ. Ξάνθου Πάτμου και αγώνας ποδοσφαίρου παίδων Α.Σ. Ξάνθου Πάτμου, γήπεδο Σκάλας, 19:00, με τη συνδιοργάνωση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πάτμου.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ – Τρίτη 26/6

Συναυλία με το κρητικό συγκρότημα «Στρατάκια», κεντρική Πλατεία Καλύμνου, 20:30. Συνδιοργάνωση Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου και Δήμος Καλυμνίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ